Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

ve.dk samler statistik ved hjælp af cookies. Hvis du vælger ikke at slå cookies fra, betragter ve.dk det som din accept af vores brug af cookies.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

VedvarendeEnergi
Klosterport 4E, 1.sal
8000 Aarhus C.

Email:

2. Hvad er Cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.
Når du besøger VedvarendeEnergis site, modtager du automatisk en eller flere cookies.

2.1 Hvilke typer cookies findes der?

Der findes overordnet to typer cookies, “HTLM cookies” og ”flash cookies”. HTML- cookies bliver typisk afviklet af browseren, mens flash cookies afvikles af et program. En hjemmeside kan således indeholde både browser cookies og flash cookies. Man kan overordnet set inddele cookies i 7 kategorier:

1.Session cookie:
Session cookies, der sættes af websitet, bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.
2.Session cookie (3. part):
Session cookies, der sættes af et 3. part website, bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind. Session cookies der sættes af 3. part slettes automatisk, når du lukker din browser.
3.Persistent cookie:
Persistent cookies, der sættes af websitet selv. Persistent cookies gemmes på brugerens enhed og udløber på en given dato/tidsinterval.
4.Persistent cookie (3. part):
Persistent cookies, der sættes af et 3. parts website, som websitet er forbundet til. Persistent cookies gemmes på brugerens enhed og udløber på en given dato/tidsinternval.

2.2 Hvilken gavn har du af cookies?

Først og fremmest bidrager cookies til at kunne øge hjemmesidens brugervenlighed og tilbyde bekvemme funktioner. Uden cookies vil besøgende skulle undvære mange funktioner og faste indstillinger af brugerpræferencer, som f.eks. hvilket sprog eller skriftstørrelse du har valgt mv.

2.3 Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid varierer, efter hvad de enkelte websites har sat dem til. En session cookie forsvinder typisk, så snart du lukker browservinduet. Andre typer cookies kan eksistere i flere år.
Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

2.4 Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage og slette de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Du kan finde de browserrelaterede vejledninger til sletning af cookies i listen nedenfor:

Benytter du en browser, som ikke er listet ovenfor, kan du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

2.5 Kan jeg blive advaret om cookies, inden jeg besøger en website?

Du kan indstille alle browsere til enten at advare dig, bede om din accept af cookies, automatisk godkende cookies eller afvise cookies. Man kan også begrænse accept af cookies til kun at omfatte servere/websites, man har besøgt før. Alle browsere indeholder funktioner, som muliggør selektiv sletning af cookies.

3. Hvad cookies bruges til på vores website

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores websites og til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

VedvarendeEnergi anvender analyseværktøjer fra Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på ve.dk. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af VedvarendeEnergi, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på ve.dk til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.

3.1 Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i fx en undersøgelse, tilmelding til et arrangement mv. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, uddannelsesretning eller interesser. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “senest opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henførestil dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

Disse betingelser er senest opdateret den 11. september 2013

VedvarendeEnergi