Skip to content
skattefradrag ved støttebidrag

Betalingsinformationer

VedvarendeEnergis betalingsinformationer

Her kan du finde oplysninger vedr. dit køb hos VedvarendeEnergi.

Betal dit medlemskab via abonnementsbetalinger

Du kan vælge at gøre betalingen af dit medlemsskab fast, så den sker automatisk hvert år. Det kaldes abonnementsbetaling og fungerer med e-pay systemet.

Har du oprettet fast betaling af medlemsskab og ønsker at opsige dit medlemsskab, skal du være opmærksom på, at du skal foretage opsigelsen seneste 30 dage efter at betalingen er foretaget, for at få refunderet betalingen for medlemsskab. Opsiger du medlemsskab efter 30 dages fristen, refunderes betalingen ikke, og dit medlemsskab fortsætter perioden ud.

Oplysninger vedr. dit medlemsskab

Skal du have ændret eller fornyet dine kortoplysninger så skriv til , så hjælper vi dig med at foretage ændringerne.

Har du ændringer til dine medlemsoplysninger, eller ønsker du at ændre eller opsige dit medlemskab, kan du selv foretage alle ændringer ved at logge ind på https://vildumed.ve.dk/medlem. Har du ikke fået dit log in før, så kontakt Henriette på og få din kode.

Du skal være opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at videregive de rigtige oplysninger til os. Du vil modtage en mail med de informationer, du har oplyst. Det er vigtigt, du tjekker at alle oplysninger er korrekte. Er der fejl i oplysningerne, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få det rettet.

Betaling

Vi tager kun imod Dankort og Visa/Dankort, ikke udenlandske kreditkort.

Vi bruger ePay / Payment Solutions, som er PCI-certificeret af Visa/MasterCard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra VedvarendeEnergi.

Kvittering og vare levering
Du får varerne leveret direkte til døren, typisk inden for 3-5 hverdage.
Straks efter du har afgivet en ordre, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, dine oplysninger samt en oversigt over de købte varer.

Når betalingen er registreret, modtager du en kvittering. Kvitteringen er den sidste del af købsprocessen, og vi anbefaler, at du printer eller gemmer kvitteringen straks efter købet. Kvitteringen skal bruges som dokumentation i forbindelse med evt. returnering eller reklamation.

Fragtomkostninger
Priserne er inklusiv fragtomkostninger.

Købs- og returret
Du har 30 dages fuld returret, såfremt produktet returneres i hel og ubeskadiget tilstand i intakt original emballage.  Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overføres købsbeløbet til din konto. Husk, at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Fragtomkostninger ved returnering af varer står for egen regning.

Reklamationer
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Jens Christian Jensen på mail til

VedvarendeEnergi dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation.

Nyttige Links:
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Skattefradrag ved støttebidrag
Husk at du kan få skattefradrag for alle dine støttebidrag op til 15.000 kr. Bidrag indberettes til SKAT i januar måned. Vi skal kende dit cpr-nummer for at kunne opgive dine bidrag til SKAT.
Husk, at kontingenter og varekøb ikke er fradragsberettigede.

skattefradrag ved støttebidrag SKAT har lavet en side, hvor du kan læse mere om fradragsreglerne

Kundeservice og kontakt

Har du spørgsmål om dit abonnement, din bestilling, porto m.m., er du meget velkommen til at kontakte os – send en e-mail til Jens Christian Jensen på

VedvarendeEnergi
Klosterport 4E, 1.sal
8000 Aarhus C
Tlf: 86 76 04 44
Mail:
CVR-nr.: 83209313

Hvad går pengene til

Overskuddet fra salget af produkter i shoppen går direkte til de eksisterende projekter i Danmark og i Afrika.

VedvarendeEnergi
Scroll To Top