STØTTEBIDRAG DERFOR

Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation.

Støttebidraget giver os uundværlige økonomiske midler til at sætte konkrete aktiviteter i søen, der skal bremse klimaforandringerne. Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation. Derfor er dine støttebidrag helt og aldeles uundværlige, og vi hilser hver enkelt bidrag, stort som småt, et hjertevarmt tak.

Sådan er reglerne

VedvarendeEnergi er omfattet af ligningslovens §8A og §12, som betyder, at du kan få trukket dine bidrag på op til 15.000 kroner årligt fra i skat. Her er der tale om en ægte win-win. Du hjælper klimaet ved at hjælpe os – og det hele kan trækkes fra i skat.

Godkendelsen betyder ikke kun, at du kan få dit fradrag. Den betyder også et driftstilskud til vores kamp mod klimaforandringerne på op mod 70.000 kr. årligt.

Støt med MobilePay, kreditkort eller via kontooverførsel

Du støtter os ved at bruge formularen her på siden, vælg det beløb du ønsker at støtte med (du kan også angive dit eget valgt beløb) og indtast navn og e-mail og vælg betalingsmetode. hvis du ønsker fradrag for dit støttebidrag (op til 15.000 kr./år), skal du angive afkrydse feltet og angive CPR nummer, så ordner vi indberetningen for dig. Du kan også vælge at støtte som virksomhed, så skal du indtaste CVR nummer.

Støtter du via en bankoverførsel skal bidraget overføres til Merkur Bank: 8401 - 1796095.