Frivilligkonsulent søges til miljøorganisationen VedvarendeEnergi

 

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du står i spidsen for VedvarendeEnergis frivillige?

Vi søger en udadvendt og erfaren frivilligkonsulent, der kan engagere og motivere frivillige til engagement og samtidig arbejde strategisk med udvikling af frivillighedsområdet.

Vores mangeårige og dygtige frivilligkonsulent har søgt nye udfordringer, og derfor søger vi en ny kollega på vores sekretariat i Aarhus. VedvarendeEnergi arbejder for at få alle med i den grønne omstilling, og mobilisering af den danske befolkning er derfor en central opgave i vores arbejde. Vi har frivillige rundt i hele landet, og dit arbejde vil være at understøtte og udvikle vores lokale engagement gennem en konsolidering og udbygning af vores frivillighedsplatform.

En central opgave vil være at koordinere et større frivilligprojekt og evaluere både projektet og eksisterende opgaver, samt udvikle nye områder for frivillighed. Det vil samtidig være dit ansvar at rådgive ledere og ansatte i hele organisationen om samarbejde med frivillige på både strategisk og implementerende niveau. Indhold i dette vil bl.a. være planlægning og afholdelse af interne træningsforløb i organisationen.

Vi leder efter en person, der har:

 • En akademisk baggrund med minimum 5 års erhvervserfaring med frivilligledelse, organisering og koordinering
 • ”People skills” og erfaring med at tiltrække, motivere og fastholde frivillige
 • Erfaring med inddragende processer i idé-, koncept- og projektudvikling
 • Erfaring med projektledelse med et godt kendskab til lærings- og evalueringsværktøjer

Derudover er det vigtigt, at du:

 • Er forhandlingsvant og i stand til at skabe målbare resultater i et procesorienteret miljø
 • Kan række ud efter etablering og udvikling af nye partnerskaber, der kan fremme organisationens frivillighedsområde
 • Har interesse for at bidrage til kampagneudvikling i samarbejde med vores kommunikationsafdeling
 • Er udadvendt og har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk og er hjemmevant på sociale medier
 • Har interesse for den grønne omstilling og de udfordringer, der er i forbindelse med at få alle med
 • Har interesse for at arbejde med en mangfoldig skare af frivillige
 • Sidst, men ikke mindst, bidrager til, at vi udvikler os, og du følger med i samfundsdebatten på områder, der vedrører organisationens arbejde

Arbejdet vil primært foregå på vores sekretariat, men du skal være indstillet på, at noget af arbejdstiden kan ligge uden for sekretariatet i aftentimer og i weekender.

Løn- og arbejdsforhold: Du bliver en del af en arbejdsplads med ca. 15 ansatte, der er midt i en spændende udvikling lokalt som globalt. Du får stor frihed til at løse dine arbejdsopgaver og netværke.
Lønnen tager udgangspunkt i den Fællesakademiske skala + tillæg i forhold til erfaring og ansvarsområder.

Arbejdssted: VedvarendeEnergi, Klosterport 4 F, 8000 Aarhus C.
Arbejdstid: Gennemsnitlig 30 timer / uge. Vi har flextid.
Rejsedage: 30-40 dage pr. år rundt i landet.

Ansøgning sendes senest torsdag den 14. februar 2019 pr. mail til sekretariatsleder Bjarke Rambøll br@ve.dk og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8-9. Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til Bjarke Rambøll på 2027 0344. Stillingen ønskes tiltrådt 1. april eller efter nærmere aftale.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

VedvarendeEnergi er en dansk miljøorganisation der arbejder for at sikre en ambitiøs grøn omstilling, hvor alle befolkningsgrupper involveres. Se mere på www.ve.dk

VedvarendeEnergi