Grøn Gruppe Stevns

VedvarendeEnergi har hjulpet med at opstarte fire grønne borgergrupper med fokus på klima og bæredygtige lokalsamfund. Grupperne består af (primært) mænd 60+ med interesse for klima, miljø, teknik og natur.

I Grøn Gruppe Stevns har reparationsværkstedet åbent på Stevns Bibliotek, hvor der også tilbydes information om energirenovering.

Grøn Genbrug, Reparationsværksted

Kom og få hjælp til at fikse dine defekte apparater. Har du elektronik, mekanik eller andre defekte apparater, som du holder af og nødig vil skrotte? Så kan folkene fra "Grøn Borgergruppe" vejlede og eventuelt hjælpe dig til at få repareret det.

Dette skulle gerne resultere i mindre skrot og mere genbrug.

  • Få hjælp til at reparer dine ting
  • Vær med i gruppen (især for mænd 60+)
  • Donér dit gamle værktøj
Skulle du selv have lyst til at være med, eller har du noget værktøj, du vil donere, så er du også meget velkommen.

Energi Info-café

Kom og få inspiration og vejledning til energiforbedring af dit hus. Folkene fra "Grøn Borgergruppe" giver dig inspiration til din energirenovering med gode råd og værktøjer til energiforbedring af boliger og andre bygninger.

Du kan få henvisninger til beregning af potentiale for energibesparelser og pjecer med energivejledning.

Kom forbi - og vær med

Ingen tilmelding - bare mød op 🙂

"Grøn Borgergruppe Stevns er navnet på en gruppe aktive ældre, som har fokus på klimaet. Gruppen, som er støttet af VedvarendeEnergi og Stevns Kommune, holder til på Stevns Bibliotekerne i Hårlev. Indslaget er sponseret af Grøn Borgergruppe Stevns og produceret af Nikolaj Andersen, Stevns Web TV."

Om de Aktive Grønne Borgergrupper

Grupperne understøttes af VedvarendeEnergi og samarbejdspartnere i de fire kommuner.

Projektet er støttet af Velux fonden.

Hvis du har spørgsmål til grupperne eller tænker, at det kunne være oplagt at starte en borgergruppe i dit lokalområde, så er du velkommen til at kontakte frivilligkonsulent, Nilas Bay-Foged: nbf@ve.dk