lokalt nordsj front

VedvarendeEnergi Nordsjælland

VedvarendeEnergi Nordsjælland er en almennyttig forening, hvis formål er at fremme bæredygtig udvikling i Nordsjælland. Foreningen har gennem årene, dv.s siden 1993 oparbejdet viden indenfor bæredygtige energiløsninger og har bl.a. afholdt en del offentlige møder om miljøvenlige byggematerialer og vandrensning.

Kontoret har specialiseret sig i vinduers energiforhold, byggeri samt energivenlig sejlende turisme i lokalområdet.

Sammen med Østsjællands Miljø- & Energiforening driver vi EnergiTjenesten Sjælland, som giver gratis information og vejledning om energibesparelser og vedvarende energi.

Aktiviteter og projekter

Et par gange om året afholder vi forskellige aktiviteter. Det kan være workshops om at lave egne solfangere, foredrag om bæredygtig transport eller udflugter til virksomheder og private, der har igangsat spændende tiltag inden for vedvarende energi.

Vi har blandt andet set Tesla elbilen an, og prøvekørt den, til glæde for vores medlemmer.

Vi skal fortsat have ideer til gode aktiviteter og arrangementer. Har du forslag til steder, du gerne vil se – eller aktiviteter, du synes vi skal tage fat på? Så ring eller skriv til formanden:

Torkel Stentorp

Telefon: 40 50 41 02
Mail:  

Du kan også blive frivillig i vores forening - vi har altid brug for ekstra kræfter. Du kan f.eks. arrangere udflugter og lave foredrag, opstarte dit eget projekt i vores lokalområde, lave pressearbejde og skrive artikler til vores medlemsblad, være webmaster for vores lokale hjemmeside og meget mere.

Som frivillig i vores forening er du med til at gøre en forskel for en bæredygtig verden, samtidig med at du opbygger nye kompetencer. Du bliver en del af et nationalt netværk, der har stor viden om installation af vedvarende energi og bæredygtige byggematerialer - og som brænder for en grøn og bedre verden.

Du kan være med

Som medlem bliver du inviteret til vores forskellige aktiviteter om energi og miljø, du bliver en del af et nationalt netværk med stor viden om installation af vedvarende energi og bæredygtige byggematerialer og så modtager du det digitale magasin "RÅSTOF" 8 gange årligt. Det er et rigtig godt blad for folk med interesse for miljø, vedvarende energi og bæredygtigt byggeri.

Kontakt vores kasserer Irene Langkjær på

Kontakt

Torkel Stentorp (Formand)
Tlf.: 40 50 41 02
E-mail: stentorp@stentorp.dk

Irene Langkjær (Kasserer)
E-mail: irene.lang@gmail.com

Christian Oxenvad (Bestyrelsesmedlem)
Tlf.: 4798 8881
E-mail: nordsjaelland@sek.dk

raastof_paa_ipad_ve
raastof_logo_uden_tekst_ve

Artikler - siden 1975

Råstof beskæftiger sig med energi, klima, bæredygtighed og miljø, og vi skriver både om nationale emner som internationale.

raastof_logo_uden_tekst_ve
raastof_paa_ipad_ve

Artikler - siden 1975

Råstof beskæftiger sig med energi, klima, bæredygtighed og miljø, og vi skriver både om nationale emner som internationale.

VedvarendeEnergi