UNGENERGI

Bliv medlem i april, og få et bæredygtigt gavekort.

UNGENERGI

Bliv medlem i april, og få et bæredygtigt gavekort.

UngEnergi: "Alle skal inviteres med i den grønne omstilling"

Unge-netværk for en bæredygtig verden

UngEnergi er et netværk af unge, som arbejder for at standse klimaforandringerne og arbejde sammen for en bæredygtig verden. Vi fokuserer på aktiviteter, der viser, hvordan du og jeg kan reducere CO2‐udledning, øge anvendelsen af vedvarende energikilder og omstille til en ansvarlig brug af planetens ressourcer.

I UngEnergi synes vi, at det er fedt at være bæredygtig, og den glæde vil vi gerne vise andre unge.

UngEnergi sætter fokus på, hvad DU og JEG kan gøre

Med vores aktiviteter vil vi vise, hvordan du og jeg kan gøre en forskel for en bæredygtig verden.

  • Vi fokuserer på de positive alternativer frem for løftede pegefingre
  • Vi oplyser og inspirere med både sjov og alvor
  • Vi udvikler vi løbende kampagner, happenings og events
  • Vi giver konkrete råd og inspiration

UngEnergi deltager hvert år med aktiviteter på festivaler og folkemøder, og vi laver kampagner på gymnasier og deltager i projekter på FGU-skoler. Vi udvikler løbende kampagner, happenings og events, der på en sjov og finurlig måde viser andre unge vejen mod en mere bæredygtig adfærd - i alt fra julegaver til transportvaner.

Vær med!

Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre. Bliv medlem - se kampagnen for april - og deltag som aktiv i en af vores lokalafdelinger, projektgrupper eller i de mange aktivister, hvor vi engagerer unge omkring klima og bæredygtighed.

Fem Fede Dag: Klima-kampagne på landets gymnasier

Fem Fede Dage løber af stablen i uge 47, 22.-26 november 2021. Gymnasier over hele landet er tilmeldt, og vil over fem dage lave klimatiltag på hvert gymnasium.

  • Vil du være med til at planlægge kampagnen i UngEnergi eller med aktiviteter på dit gymnasium, så skriv til ungenergi@ve.dk

Fra klimaprojekt til ungdoms-forening

UngEnergi startede i 2012, da en gruppe engagerede unge fra VedvarendeEnergi tog på en messe på et gymnasium. Der blev de mødt af en overflod af unge, der gerne ville gøre en forskel for en mere bæredygtig verden, men ikke vidste hvordan de skulle gøre en reel forskel.

UngEnergi er VedvarendeEnergis ungdomsafdeling. I dag har UngEnergi over 200 medlemmer, 100 frivillige og lokalafdelinger i alle landets regioner.

UngEnergis landsbestyrelse vælges på den årlige generalforsamling, og bestyrelsen varetager de vigtige beslutninger for organisationens fremtid. UngEnergis bestyrelse kan du kontakte på ungenergi-bestyrelse@ve.dk, såfremt du har spørgsmål til bestyrelsens arbejde.