LEDIGE STILLINGER

Vi søger altid engagerede medspillere eller frivillige hos VedvarendeEnergi

LEDIGE STILLINGER

Vi søger altid engagerede medspillere eller frivillige hos VedvarendeEnergi

Ledige stillinger

I vores ungdomsafdeling UngEnergi er der mange spændende projekter, du kan være frivillig i. Vores mantra er: Rigtige opgaver og rigtige titler. I UngEnergi bliver du ikke sat til at slikke frimærker, men er med til at idéudvikle, fundraise, lede og virkeliggøre projekter.

Vi vil samtidig gerne starte voksen frivilliggrupper op, og understøtte de lokalforeninger der lever rundt omkring i landet. Du kan se, om der er en lokalforening i dit nærområde her.

Uopfordrede ansøgninger

Du må også meget gerne sende en uopfordret ansøgning, hvis du søger mere end frivilligt arbejde. Uopfordrede ansøgninger rettes til Sekretariatsleder Bjarke Rambøll via mail

Miljøorganisation søger frivilligansvarlig til ungt fællesskab

01/11-2017

De frivillige er alfa og omega for UngEnergi, så derfor skal du have interesse for vores frivilliges trivsel, udvikling og behov – med henblik på, at der foregår en masse gode aktiviteter og er en god udvikling i vores lokalafdeling i UngEnergi Roskilde.

Læs mere

Miljøorganisation for unge søger introansvarlig

01/11-2017

UngEnergi Roskilde leder efter en introansvarlig, som skal give nye frivillige en god introduktion til vores organisation, når de starter. Dvs. hvad vi står for, hvad man kan hos os, og typisk laver som frivillig, samt hvordan man som frivillig kan udvikle sig.

Læs mere

Miljøorganisation søger event-ansvarlig

01/11-2017

UngEnergi Roskilde mangler en eventansvarlig, som har ansvaret for at holde overblikket over lokalafdelingernes arrangementer og hvordan du kan de frivillige med deres projekter.

Læs mere

PRAKTIK: Vil du være med til at formidle bæredygtige nyheder?

09/10-2017

Vi søger ny studiepraktikant, der skal arbejde med kommunikation, både internt og eksternt. Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være inden for tekstskrivning, fx nyhedsbreve, tekster til web, opslag på sociale medier, artikler til vores magasin RÅSTOF etc.

Læs mere
VedvarendeEnergi