blue arrow
blue arrow

Hvordan skal vi sikre en hurtig omstilling af Danmark?

VedvarendeEnergi er med støtte fra Velux Fonden i gang med at udarbejde en plan for en hurtig omstilling til vedvarende energi i Danmark. Eksperter på området har i samarbejde med VedvarendeEnergis politiske koordinator de sidste mange måneder arbejdet på række bud på politikker, der kan sikre en hurtig omstilling af Danmark.

Nu vil vi gerne høre din mening. Derfor afholder vi fem fyraftensmøder med forskellige fokusområder med det formål at lade fagpersoner og andre interesserede komme med indspark til, hvordan vi skal sikre en hurtig omstilling.

Baggrunden for vores arbejde for en hurtig omstilling

Der er mere end nogensinde brug for en hurtig udfasning af de fossile brændsler og en omstilling til vedvarende energi. FN´s klimapanels nyeste rapport viser, at klimakrisen er værre end nogensinde. Hvorfor vente til 2050, som regeringen planlægger? Der er brug for, at vi handler nu!

Derfor arbejder VedvarendeEnergi for en hurtig omstilling til vedvarende energi i Danmark – med energibesparelser, masser af vindkraft, bæredygtig biomasse og en ren transport uden fossile brændsler.

Vi opfordrer alle til både selv at gå i gang – og arbejder for at få politikerne til at sætte tempoet for omstillingen op.

Regulering eller tilskud – hvad mener du?

Tror du mest på regulering eller tilskud? Og hvordan mener du, at man fra politisk side skal håndtere udnyttelsen af biomasse, energibesparelser, energiforbruget i bygninger, den stigende transport, smartgrid og den enkelte danskers generelle CO2-udledning?

Interesserer du dig for energipolitik – eller vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan omstille Danmark til en bæredygtig energiforsyning baseret på vedvarende energi? Så kom til et eller flere af vores fem fyraftensmøder og vær med til at præge den politiske udvikling frem mod en hurtig omstilling.

blue arrow Se alle 5 fyraftensmøder “Indspark til en hurtig omstilling” i vores kalender

 

Scroll to Top