Herrefrokost i det grønne hjørne: ÅRSLEV


Er du klar på et aktivt seniorliv, og kunne du tænke dig at være med i et fællesskab med jævnaldrende mænd(60+) omkring miljø, klima og energi i Årslev-Sdr. Nærå? Så kom til opstartmøde i Grønne Borgergrupper 60+

Du kan sammen med andre jævnaldrende i Årslev-Sdr. Nærå skabe praktiske løsninger til den grønne omstilling gennem en ”Grøn Borgergruppe” på Polymeren i Årslev.
Måske vil I lave en reparationscafé for elektronik? Eller måske har I en god idé til at lave bedre genbrug? Eller noget helt tredje? Ideerne og mulighederne er mange. Til vores herrefrokost vil vi gerne se dig, der har lyst til at starte noget op. Vi har brug for dig, der har lysten, kræfterne og engagementet!
Der vil være et inspirerende oplæg ved EnergiTjenesten og vi serverer smørrebrød, vand og kaffe til alle der dukker op. Du kan kontakte os på mail eller telefon og høre mere.

Grønne Borgergrupper støttes af VedvarendeEnergi, EnergiTjenesten og Polymeren, og gruppen får en årlig pulje på 25.000 kr. i 2018-2019 til aktiviteter.

Tilmelding senest d. 27.04 til Mette Raaschou på:
mr@ve.dk
Tlf. 22563664

Invitation_Polymeren opstart