Landmøde 2018


Globalt ansvar – lokal handling

På landsmødet d. 5. maj 2018 sætter vi fokus på vores globale ansvar i omstillingen til bæredygtige samfund. Du kan bl.a. høre mere om hvilken rolle de nye verdensmål og Parisaftalen kan spille for vores arbejde i den grønne omstilling #tagklimaansvar

Derudover sætter vi fokus på at omsætte vores globale ansvar til lokal handling, og du vil få konkret viden om hvordan du selv kan arbejde videre lokalt, med at organisere andre i dit lokalsamfund via metoden ”community organizing”.

Har du lyst til at dykke endnu mere ned i at skabe politisk forandring i praksis, kan du blive til søndag d. 6 maj og deltage i to forskellige workshops. Første workshop handler om formidling af klimaansvar gennem events og interventioner, anden workshop er med fokus på presse, hvor du kan lære mere om hvordan du påvirker politikere gennem twitter eller læserbreve. Hvis du mere har lyst til at strække benene kan du også komme med på en skøn gåtur i Mols bjerge.

Landsmødet er åbent for alle der har interesse for arbejdet i den grønne omstilling. Medlemmer har stemmeret på generalforsamlingen.

Sted:
Hubertuskroen, Møllerup Gods
Møllerupvej 26
8410 Rønde

Tilmelding og nærmere program følger.