Bliv influencer for en bæredygtig og lige verden


I VedvarendeEnergi mener vi, at du og andre borgere er de bedste rollemodeller for at skabe handling. På denne workshop arbejder vi med influencer-begrebet og storytelling. Med dig får du værktøjer, der kan gøre din kommunikationen omkring klimaforandringer og ulighed stærk, hvad enten det handler om fortællinger på sociale medier eller argumenter til familiemiddagen. Du få også mere viden om FN´s Verdensmål, hvordan klimaforandringer bidrager til øget global ulighed – og hvorfor du og danske politikere skal gøre noget ved det. Workshoppen er for dig, der allerede er – eller har interesse i – at blive aktiv i UngEnergi eller VedvarendeEnergi.

 

Deltagelse + forplejning: gratis. Er du medlem eller frivillig i UngEnergi eller VedvarendeEnergi refunderer vi dine transportudgifter. Tilmelding: inden den 15. november til 

 

PROGRAM

12.00-12.30 Velkomst
12.30 Frokost
12.30-13.15 Hvilken forandring skal vi skabe? Klima, ulighed og FN´s Verdensmål
Oplæg ved VedvarendeEnergis kampagneleder, Sigrid Soelberg Vestergaard, om FN´s Verdensmål, klimaforandringer, øget ulighed og hvorfor vi skal skabe det engagement, der skal til for at få danske politikere og borgere til at kan gøre noget ved det.
13.15-13.30 Pause
13.30-14.00 Rollemodel, hvorfor?
Oplæg og speed date ved VedvarendeEnergis frivilligkonsulent, Mette Raaschou, om essensen i frivillige som rollemodeller.
14.00-17.00 Workshops
Co-create med spændende mennesker fra hele landet OG konkrete værktøjer til at agere rollemodel face-to-face eller på sociale medier. Vælg mellem
  1. Bliv influencer på sociale medier
    Sandra Willer er succesfuld mode-blogger med mere end 155.000 følgere på sin Instagram-konto. På workshoppen vil hun give dig konkrete værktøjer til, hvordan du bliver influencer på sociale medier. Hun deler sine egne erfaringer og guider dig gennem konkrete øvelser til gode posts, kameravinkler og opbygning af følgere.
  2. Sådan bruger du storytelling til at overbevise andre
    Historien om, hvorfor du kæmper imod klimaforandringer har saft og kraft til at inspirere andre og gøre en forskel. Derfor vil du i workshoppen om storytelling med Annette Ryhede blive inspireret og guidet til at forme din unikke historie. En historie du selv har lyst til at fortælle, og som brænder igennem. Du får også tips og tricks til hvordan du taler med gennemslagskraft og overkommer nervøsitet. Læs mere på www.artikulation.dk
17.00- 17.30 Afslutning og next step
Hvad vil du gøre med din nye viden? Og hvordan kan vi understøtte dig!

 

Hvorfor afholder vi denne event?

En bæredygtig verden er uforenelig med ulighed. Desværre bidrager klimaforandringer til præcis det. Klimaproblematikker, fattigdom og ulighed handler om globale sammenhænge, som kræver global handling. VedvarendeEnergi arbejder for en voksende lydhørhed for den ulige fordeling af klimaforandringernes konsekvenser. Og ikke mindst for at sikre en ambitiøs grøn omstilling, hvor alle befolkningsgrupper involveres. Men vi kan ikke gøre det alene. Vi har brug for dig.