København: EU klima-workshop


EU klima-workshop i København
– Skal EU skubbe vores forbrug i en mere klimavenlig retning?

11. marts, 2019 kl. 19.00 – 22.00.

Forberedelse af EU-parlamentsvalget – klimapolitik

Østerbrohuset på Østerbro.

Organiseret af VedvarendeEnergi, og INFORSE-Europe.
Arrangementet er med tilskud fra Europa-Nævnet.

Som deltager i workshoppen får du viden om, hvordan EU kan understøtte vores omstilling til et mere klimavenligt forbrug. Ved samme lejlighed klæder du Europaparlamentarikerne på til arbejdet med EU’s klimapolitik op til EU-valget i 2019: Du får nemlig mulighed for at dele dine hverdagserfaringer med materielle forbrugsgoder, samt ideer til hvordan vores forbrug af ting og sager bliver mere bæredygtigt. Dine ideer vil blive overleveret til kandidaterne inden EU-valget.

Deltagelse + forplejning er gratis

Sådan tilmelder du dig: Send en mail til Oskar Halken () med dit navn, alder og i hvilken del af Københavnsområdet, du er bosat i. Vi gør opmærksom på begrænsede pladser til workshoppen og anbefaler derfor hurtig tilmelding.

Læs mere her: Invitation_EU_Klima_11-03-2019_KBH_VE_INFORSE