Hjem > Kampagnekoordinator, frivilig

Kampagnekoordinator, frivilig

Frivillige kampagnekoordinatorer søges

VedvarendeEnergi søsætter en ny landsdækkende kampagne, som kører fra juni til december 2014. Kampagnen sætter fokus på, at bæredygtighed er fedt – og viser hvordan vi konkret kan bidrage til den grønne omstilling gennem vedvarende energi, energibesparelser og god ressourceforvaltning. Kampagnen skal ud i alle kroge af Danmark – og derfor søger vi en række frivillige kampagnekoordinatorer, der kan koordinere kampagnen i de forskellige regioner.

Få erfaring med kampagne-planlægning

Vi har udarbejdet verdens fedeste kampagne-setup, og din rolle som kampagnekoordinator bliver at rulle kampagnen ud i dit lokalområde – og her vil du i høj grad få brug for dine evner til at idégenerere, planlægge og koordinere kommunikation og events.

Som kampagnekoordinator skal du blandt andet:

• Udtænke, planlægge og koordinere kampagneaktiviteter i din region
• Samle et lokalt kampagne-team omkring dig
• Lave pressearbejde

Vi søger dig, som har erfaring og indsigt i kommunikation, har overblik og kan koordinere arbejdet med forskellige kommunikationskanaler.  Du bliver klædt på til arbejdet gennem en indledende kampagneworkshop, hvor du lærer mere om kampagneplanlægning og tankerne bag præcist denne kampagne – og hvor du også møder de øvrige kampagnekoordinatorer. Du bliver en del af et dedikeret team – og en organisation, der brænder for at gøre en forskel for en bæredygtig verden.

Du får konkret erfaring med kommunikationsplanlægning, målrettet kommunikation og vi lover dig, at du får det rigtig, rigtig sjovt. Du vil løbende kunne sparre med den kampagneansvarlige, kommunikationsmedarbejdere i organisationen og de øvrige frivillige kampagnekoordinatorer.

Om os: VedvarendeEnergi er en miljøorganisation, der arbejder for at bremse klimaforandringerne. Vi mener, at alle kan gøre en konkret forskel for en bæredygtig verden. Der skal handles nu – i vores egen hverdag og på politisk plan. Klimaforandringerne kender ingen grænser. Derfor er VedvarendeEnergis indsats både lokal, national og international. Læs mere på www.ve.dk Motiveret ansøgning sendes til soelberg@ve.dk

Scroll til toppen