Bliv medlem af UngEnergi

Bliv en del af et grønt fællesskab - meld dig ind i UngEnergi eller VedvarendeEnergi

BLIV MEDLEM AF UNGENERGI

Bliv en del af UngEnergi og få et klima-gavekort

Meld dig ind i april og få et gavekort til at kickstarte din bæredygtige livsstil 👍

UngEnergi har vokseværk, og nye lokalafdelinger er på vej flere steder i landet. I april vil UngEnergi sætte fokus på bæredygtige tiltag, som vi kan gøre i vores hverdag. Derfor får alle nye medlemmer af UngEnergi et gavekort til Tinc.shop, som har et bredt udvalg af økologiske, veganske og 100% naturlige produkter, som også støtter social-økonomiske formål lokalt og ude i den store verden.

KAMPAGNE: Bliv medlem i april, betal for ét års medlemskab (100 kr./år) og få et gavekort på 100 kr. til bæredygtige indkøb på Tinc.shop

UngEnergi er for dig, der er mellem 15 og 35 år, som vil tage aktiv del i den grønne omstilling. Vi tror på, at vi skal have alle med i den grønne omstilling, og vores tilgang er ung-til-ung, hvor vi fokuserer på de positive ændringer gennem inspiration og aktiv deltagelse.

Med et medlemskab i UngEnergi bidrager du til at få flere unge med i den grønne omstilling gennem skolebesøg, workshop, aktiviteter på festivaller, repræsentantskab i Ungeklimarådet og meget andet. Du bliver del af et fedt fællesskab med andre unge, der også brænder for at tage aktiv del i den grønne omstilling, og du kan deltage i aktiviteter lokalt og nationalt, bl.a. weekend-workshops, festivaller, læring om klimaforandringerne, folkemøder, virksomhedsbesøg på bæredygtige virksomheder og meget mere.

Vil du engagere dig som frivillig eller har du spørgsmål til medlemsskab, så skriv til ungenergi@ve.dk eller medlem@ve.dk

Vi glæder os til at møde dig 🙂 

Bliv medlem af VedvarendeEnergi

At arbejde med den grønne omstilling kræver holdninger og visioner. Det har vi i VedvarendeEnergi. Vi mener, det er et fælles ansvar, at alle bliver inkluderet i omstillingen. Det italesætter vi gennem vores fokus på at sammenkoble klimaindsats, bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og mindre ulighed. Vores ansvar er globalt, og således arbejder vi både lokalt med projekter i Danmark, med EU-politik og med udviklingsprojekter i Afrika.

Som medlem er du med til at understøtte en bred forankring af den grønne omstilling og lægge pres på politikerne for at sikre en grøn og retfærdig omstilling.

Som medlem bliver du en del af den forandring, vores organisation arbejder for at skabe. Du kan samtidig være med til at præge vores arbejde med den grønne omstilling; Du får som medlem stemmeret på vores generalforsamling og mulighed for medbestemmelse i organisationen.

Vi elsker at inddrage vores medlemmer i organisationen, så bland dig og vær med!

Læs mere om medlemskab, lokalgrupper og grønne borgergrupper.

Vil du engagere dig som frivillig eller har du spørgsmål til medlemsskab, så skriv til frivillig@ve.dk eller medlem@ve.dk