Skip to content
web vedvarendevenskaber jatak

Medlemskab – derfor!

web vedvarendevenskaber jatak

Medlemskab – derfor!

Vores sag er mere aktuel end nogensinde – klimaforandringerne er her allerede!

Fortsætter CO2-udledningen som nu, vil de naturlige leveområder være halveret for halvdelen af almindelige plantearter og en tredjedel af dyrearterne i 2080. Niveauet af CO2 i atmosfæren er det højeste i millioner af år, og er for første gang nogensinde 400 enheder pr. million (ppm).

Vi skal være mere ambitiøse

Og Folketinget arbejder ikke ambitiøst nok for en grøn omstilling, som kan være med til at bremse omfanget af klimaforandringerne:

  • Arbejdet med grøn omstilling er for uambitiøst
    Folketinget har besluttet, at vi skal omstille til vedvarende energi, men først i 2050. Vi mener, at det sagtens kan lade sig gøre i 2030 og med god økonomi. Vi har ikke tid til at vente.
  • Øget udslip af CO2 med vækstpakke
    Politikerne øger drivhusgas-udslip med en vækstpakke, hvor der er lavere afgifter på energi og dermed på at udlede CO2 for virksomheder.
  • Ikke entydig holdning til skifergas
    De ved ikke, om de vil begrænse de globale udslip ved at sige nej til skifergas i Danmark. Det er vigtigt at forstå konsekvenserne ved disse boringer.

Men bare rolig – din stemme gør en forskel

Der skal handles nu. Vi har brug for din stemme til at sætte klimadebatten på dagsordenen og vise politikerne vejen. Jo flere medlemmer, jo mere slagkraft.

 

Tak for din støtte.

 

 

VedvarendeEnergi
Scroll To Top