Hjem > Om os > Strategi > Strategi

Strategi

VedvarendeEnergis strategi 2018-2021

De sidste par år har VedvarendeEnergi ændret fokus til at arbejde indenfor en bredere klimadagsorden. Vores position er ikke længere unik, da rammerne for vores arbejde har ændret sig; Omstillingen til vedvarende energikilder har fået en større opbakning i Folketinget; Den teknologiske udvikling har lettet adgangen til vedvarende energikilder for almindelige borgere; Det er blevet sværere at mobilisere den brede befolkning med udgangspunkt i de klassiske energifaglige- og energipolitiske områder.

Fremadrettet vil vores arbejde fokusere på at etablere os som en folkelig bevægelse, der mobilisere mennesker lokalt og globalt omkring den grønne omstilling i en bæredygtig verden. Rammen omkring arbejdet vil være fire af de 17 verdensmål. Disse mål er: 7(Bæredygtig energi), 10 (Mindre ulighed), 12 (Ansvarlig forbrug og produktion) og 13 (Klimaindsats).

Strategiske målsætninger

Grøn omstilling i en bæredygtig verden

I vores fremtidige arbejde vil energispørgsmålet blive set i en bredere sammenhæng med bæredygtighed. Vi mener, at en bæredygtig verden er uforenelig med en ulig fordeling af ressourcer og muligheder. Derfor vil vores nationale og internationale arbejde lægge vægt på, at udvikle borgernære initiativer, som især retter sig imod mindre ressourcestærke borgere, samt øge forståelsesrammen omkring vores forbrugsmønstres påvirkning globalt.

Mobilisering af civilsamfundet

Vi vil fremover arbejde for social bæredygtighed og skabe muligheder for at bidrage til den grønne omstilling på tværs af samfundskel. Fremover vil vi fokusere på at udvikle brede politiske indsatser, udvikle vores metoder til at engagere folk i fællesskaber, samt indgå i værdiskabende partnerskaber med nye og nuværende samarbejdspartnere både i Danmark og internationalt.

Strategi 2018-2021

.

Læs mere om foreningens nuværende strategi

Download her
Scroll til toppen