Hjem > Om os > Kontakt os > Ledige stillinger

Ledige stillinger

Bogholder/controller i VedvarendeEnergi

Vil du være med til at arbejde for den grønne omstilling, og har du interesse for at arbejde med både danske og internationale aktiviteter, så har vi måske stillingen til dig.

I Miljøorganisationen VedvarendeEnergi søger vi kombineret bogholder og controller til vores sekretariat i Aarhus, der har solid erfaring med bogføring og budgetmonitorering.

Dine opgaver vil omhandle regnskab og bogholderi, fakturering, lønbogholderi og budgetopfølgning på organisationens aktiviteter.

Vi forudsætter, at du er rutineret bruger af UniConta eller lignende program og har gode engelskkundskaber. Erfaring med digitalisering og automatisering af processer vil være et ekstra plus.

Du bliver en del af et lille administrationsteam på 3 personer. Sammen med ca. 20 andre dedikerede medarbejdere på sekretariatet vil dit arbejde indgå i en større sammenhæng i en organisation, der både arbejder med lokale aktiviteter i Danmark og med større internationale donorer.

Vi har aktiviteter rundt om i verden, og for at kunne bestride den internationale controllerfunktion tilfredsstillende, vil der være årlige rejser til vores samarbejdspartnere i primært Østafrika. Opgaverne her vil bl.a. være at bidrage til en løbende kapacitetsopbygning af partneres finansielle systemer og procedurer;  i et samarbejde med partnere og ansatte udvikle detaljerede finansielle retningslinjer og procedurer, samt stå for de årlige finansielle afrapporteringer til donorer.

Vi tilbyder dig et spændende og indholdsrigt job helt i front af den aktuelle debat om den grønne omstilling. Vi er en arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling, hvor du har stor mulighed for at være med til at præge dagligdagen og finde løsningsforslag. Du får mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

 

Tiltrædelse:                 1. august 2021.
Arbejdssted:                VedvarendeEnergi, Klosterport 4 F, 8000 Aarhus.
Arbejdstid:                  25 t/uge - inkl. betalt frokostpause.

 

Ansøgning sendes pr. mail til: sekretariatsleder Bjarke Rambøll br@ve.dk senest fredag den 25. juni. Samtalerne forventes afholdt inden den 1. juli.

Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen: Bjarke Rambøll, br@ve.dk eller mobil 20270344.

 

Uopfordrede ansøgninger

Vi søger altid engagerede medspillere eller frivillige hos VedvarendeEnergi. Lige nu har vi dog ingen jobopslag, men vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Studiepraktik

Vi har ofte studerende, der er i praktik på sekretariatet som en del af deres studie (og dermed ECTS-point givende). Det er som oftest et forløb på mellem en måned og et helt semester. Du vil typisk have en baggrund indenfor kommunikation eller samfundsvidenskab, men andre profiler kan også være relevante. Hvis dit studie har indbygget studiepraktik, og du har interesse i at høre, om du kunne være her, er du meget velkommen til at kontakte os.

Virksomhedspraktik

Er du ledig, og er du berettiget til virksomhedspraktik, har vi også mulighed for at tilbyde et praktikforløb på sekretariatet. Vi har gennem de sidste år løbende haft 1-2 praktikanter tilknyttet, og da det er kortere forløb, gør vi meget ud af at der er specifikke opgaver, hvor fokus er på kompetenceløft. Typisk har vi haft  yngre akademikere, der endnu ikke har fået fodfæste på arbejdsmarkedet, men som har haft interesse i omsætte og udbygge deres kompetencer. Det har oftest været med kommunikation eller analysearbejde inden for den grønne omstilling.  Hvis du er mere nysgerrig, om netop du ville kunne komme i virksomhedspraktik hos os, skal du endelige kontakte os.

Fælles for alle vores praktikforløb er at indholdet blive udarbejdet i fællesskab med praktikanten og vi gør meget ud af at der er reelle og faglige opgaver, man sidder med, således det både er udbytterigt for praktikanten og os. Under hele forkøbet vil du også have en ansat tilknyttet som din mentor.

Uopfordrede ansøgninger rettes til Sekretariatsleder Bjarke Rambøll via mail br@ve.dk.

Josefine Aude Raas var i studiepraktik hos VedvarendeEnergi i efteråret 2017 inden for kommunikation og journalistik:

"I min studiepraktik hos VedvarendeEnergi oplevede jeg en enorm frihed til at udfolde mig og udvikle mig inden for forskellige discipliner. Jeg lavede meget alsidigt kommunikationsarbejde i forbindelse med hjemmeside, kampagner, PR arbejde, SoMe og deres internationale arbejde. Og samtidigt kunne jeg også dyrke min passion for journalistik ved at skrive artikler til magasinet Råstof. Der blev lyttet til mine ideer og input, og der var aldrig langt til en kollega, jeg kunne spørge til råds, hvis jeg havde tvivl. Hverdagen i en NGO kan naturligvis også være hektisk, men jeg nød at jonglere med flere bolde og kaste mig over nye projekter. Derudover var jeg vild med sammenholdet på arbejdet. Om det var til en fredagsbar, i en frokostpause eller til en sommerfest, så var stemningen altid høj, og klimaet på dagsordenen. Man kunne altid diskutere flyrejser og deres klimaaftryk, nye vindmølleparker eller brugen af sølvpapir versus film. Så egentlig alt mellem himmel og jord. Jeg har fået et skønt fællesskab med mig fra VedvarendeEnergi, en stor faglig viden om bæredygtighed og klima og udviklet mig selv fagligt."

Scroll til toppen