Grøn undervisning

VedvarendeEnergi arbejder for at alle bliver en del af den grønne omstilling - uanset om de naturligt bliver inkluderet i omstillingen eller ej. Derfor indgår vi samarbejder på tværs, som sikrer at endnu flere kommer med. Det gælder også rundt omkring på landets uddannelsesinstitutioner.

Gennem en række projekter samarbejder vi med udvalgte uddannelsesinstitutioner og skoler på forskellige niveauer. Målet er, at inkludere eleverne og de studerende i omstillingen - og ikke mindst at vække deres interesse for den grønne omstilling, vi som samfund står overfor i de kommende år. Til at understøtte det mål, har VedvarendeEnergi udviklet flere undervisningsforløb til underviserne på landets skoler og uddannelsesinstitutioner. Materialerne til en række af de forskellige forløb er udviklet til landets FGU-skoler, men er også relevante for og kan bruges af mange andre institutioner. Uanset, hvilken institution, du repræsenterer, er materialerne tilgængelige til fri afbenyttelse her på siden.

Materialerne er inddelt i en række temaer, der hver især danner udgangspunkt for at give eleverne ny viden og for at lave øvelser og opgaver, der sætter fokus på forskellige aspekter af den grønne omstilling. Bliv inspireret af temaerne herunder - og følg med, når vi løbende tilføjer flere.

Scroll to Top