PolRep - Grønt Værksted Årslev, Fyn

Polymeren reparationsværksted - PolRep - består af frivillige ældre mænd på 60+, som har adskillige års erfaring med at reparere ting og sager. På værkstedet vil de gerne hjælpe med at reparere dine ting, så vi ikke smider gode ting ud, som måske blot mangler en enkelt reservedel eller et lille eftersyn.

Se gruppens egen hjemmeside: polrep.dk

Når dine ting skal repareres kan det foregå på to måder:

  1. Du møder op med din ting og hjælper selv med at reparere den – helt gratis! Når du selv hjælper med reparationen er det eneste du skal betale for eventuelle udgifter til reservedele.
  2. Du møder op med din ting og afleverer den til de frivillige på værkstedet, som reparerer den. Når de er færdige med at reparere din ting, afhenter du den, og betaler et mindre beløb for deres service.

Kom forbi – og vær med

Skulle du selv have lyst til at være en del af værkstedet, eller har du noget værktøj, du vil donere, så er du også meget velkommen. Der er flere måder, du kan være med på:

  • Aflevér dine ting og få hjælp til at reparere dem
  • Vær med i gruppen (især for mænd på 60+)
  • Donér ting, som du tror kan repareres
  • Donér dit gamle værktøj

 

Projektet er støttet af Velux-fonden.

Interesseret? 

Hvis du har spørgsmål til PolRep eller én af de andre grupper – eller hvis du tænker, at det kunne være oplagt at starte en borgergruppe i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte vores projektleder og frivilligheds-konsulent.

image

Caroline Frøjk Odgaard

Medlemsansvarlig, VedvarendeEnergi

Vil du vide mere om de andre grønne borgergrupper?

Scroll to Top