Hjem > Om os > Organisationen > Grønne Borgergrupper > De Grønne Mænd – Samsø

Grønt Værksted Samsø - De Grønne Mænd

De Grønne Mænd på Samsø består af frivillige ældre mænd på 60+ og en enkelt sykone, og sammen står de for to aktiviteter: Et reparationsværksted, De Grønne Mænds Repair Café, og Natursti-gruppen, som arbejder på at etablere vandrestier og shelters rundt omkring på Samsø.

Se gruppen egen hjemmeside: grønt-værksted.dk/samsø

De Grønne Mænd holder til i lokaler bag ved EnergiAkademiet i Ballen, og her kan de hjælpe dig med at reparere dine ting.

Gruppen har adskillige års erfaring med at reparere ting og sager, og de vil gerne hjælpe med at reparere dine ting, så vi ikke smider gode ting ud, som måske blot mangler en enkelt reservedel eller et lille eftersyn.

Som tommelfingerregel skal du ikke tage større ting med til værkstedet, end du selv kan bære under armen.

 

Natursti-gruppen

Med stor interesse for natur, klima og miljø er gruppen i gang med at etablere vandrestier og shelters rundt omkring på Samsø.

På Endomondo kan du finde en rute, der går rundt langs vandet, som gruppen har oprettet. Derudover er de i gang med at afprøve        shelters og arbejder for godkendelser af naturlejrpladser, som gruppen har udarbejdet en plan for.

Interesseret? 

Hvis du har spørgsmål til De Grønne Mænd eller en af de andre grupper – eller hvis du tænker, at det kunne være oplagt at starte en borgergruppe i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte vores projektleder og frivilligheds-konsulent.

nilas_foto

Nilas Bay-Foged

Projektleder

 

Kom forbi – og vær med

Har du lyst til at være med? Så kan du gøre det på flere måder:

  • Kom forbi værkstedet og få hjælp til at reparere dine ting
  • Vær med i natursti-gruppen
  • Vær med i Repair Café-gruppen
  • Donér dit gamle værktøj, som du ikke længere bruger, til gruppen

Projektet er støttet af Velux-fonden.

Vil du vide mere om de andre grønne borgergrupper?

Scroll til toppen