Hjem > Om os > Organisationen > Grønne Borgergrupper > Grøn Borgergruppe – Stevns

Grønt Værksted Stevns

Grønt Værksted Stevns har etableret et reparationsværksted på Hårlev Bibliotek, hvor de også tilbyder information og rådgivning om energirenovering.

Kom og få hjælp til at fikse dine defekte apparater i gruppens reparationsværksted, Grøn Genbrug. Har du elektronik, mekanik eller andre defekte apparater, som du holder af og nødig vil skrotte? Så kan folkene fra Grøn Gruppe Stevns vejlede dig og vil gøre deres bedste for hjælpe dig med at få det repareret.

På den måde kan vi sammen skabe mindre skrot og mere genbrug.

Har du lyst til at være med? Så kan du gøre det på flere måder:

  • Kom forbi værkstedet og få hjælp til at reparere dine ting
  • Vær med i gruppen (især for mænd på 60+)
  • Donér dit gamle værktøj, som du ikke længere bruger, til gruppen

 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til Grøn Værksted Stevns eller en af de andre grupper – eller tænker, at det kunne være oplagt at starte en borgergruppe i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte vores projektleder og frivilligheds-konsulent.

nilas_foto

Nilas Bay-Foged

Projektleder

Energi Info-café

Få inspiration og vejledning til energiforbedring af dit hus hos Grøn Gruppe Stevns´ Energi Info-café. Her giver de dig inspiration til din energirenovering med gode råd og værktøjer til energiforbedring af boliger og andre bygninger.

Du kan også få henvisninger til beregning af potentiale for energibesparelser og pjecer med energivejledning.

Mød bare op i åbningstiden – så kan Grøn Gruppe Stevns hjælpe dig.

"Grøn Gruppe Stevns er navnet på en gruppe aktive ældre, som har fokus på klimaet. Gruppen, som er støttet af VedvarendeEnergi og Stevns Kommune, holder til på Stevns Bibliotekerne i Hårlev. Indslaget er sponseret af Grøn Borgergruppe Stevns og produceret af Nikolaj Andersen, Stevns Web TV."

Vil du vide mere om de andre grønne borgergrupper?

Scroll til toppen