koebenhavn

VedvarendeEnergi København

VedvarendeEnergi København (VEKBH) er en lokal forening med det formål at fremme en miljø og energivenlig udvikling i hovedstadsområdet. Alle enkeltpersoner, organisationer, beboerforeninger, firmaer mv., som støtter formålet, kan blive medlemmer.

VEKBH står bag EnergiTjenesten København. EnergiTjenesten giver gratis og uvildig oplysning om energibesparelser og vedvarende energi og har lokale afdelinger i hele landet. EnergiTjenesten er dannet af miljøorganisationen VedvarendeEnergi og energi- og miljøforeningerne i Danmark.

VEKBH støtter desuden miljøprojekter og har selv igangsat mange perspektivrige projekter i hovedstadsområdet, f.eks. Middelgrundens Vindmøllepark, Nørrebro affaldssorteringsmodel, Naturværkstedet – Kløvermarken og Genbyg.

I Økologihuset har vi løbende udstilling af forskellige energi- og miljøteknikker: varme vinduer, energiruder, solceller, solvarme, vindmøller, regnvandsanlæg, vandbesparelser, affaldssortering, kompostbeholdere og meget mere. Kom forbi og se udstillingen, find generelle materialer og produktinformation om lige det du er interesseret i. Du kan også stille konkrete spørgsmål til vores energirådgivere.

Aktiviteter og projekter

Du kan jævnligt møde os på forskellige udstillinger. Sammen med EnergiTjenesten København afholder vi løbende forskellige fyraftensmøder og ture til spændende energi- og miljøprojekter.

Kontakt

Birgit Lieberkind

Vil du være med?

Fællesmedlemskab af VEKBH og VedvarendeEnergi koster 300 kr. om året for personlige medlemmer og 475 kr. årligt for firmaer og organisationer.

Hvis du vil være medlem af VedvarendeEnergi, så klick her:

Scroll to Top