VedvarendeEnergi Sønderjylland

VedvarendeEnergi Sønderjylland hed tidligere Foreningen for Anvendelsen af Fri Energi, men er nu tæt tilknyttet VedvarendeEnergi.

I dag er VedvarendeEnergi Sønderjylland et samlingssted for folk, der er interesseret i eller ønsker at arbejde aktivt for et bæredygtigt samfund, baseret på vedvarende energi og genanvendelse af ressourcer. Foreningen bygger på folkeligt engagement, udvikling og initiativ samt demokratiske principper.

Vi lægger vægt på at være en aktiv forening, som ikke bare venter på politikere eller andre beslutningstagere, som først de senere år så småt er begyndt at tage klimaforandringerne mere alvorligt.

I stedet prøver vi i foreningen selv at bygge forskellige former for vedvarende energikilder, som vi for det meste laver af brugbare genbrugsmaterialer – vi har bl.a. bygget vores egen mini-vindmølle.

Vedvarende energi for alle

Vi arbejder ud fra tanken om, at vedvarende energi skal være for alle. Derfor lægger vi vægt på, at alle kan være med – med lidt teknisk forståelse kan man f.eks. sagtens lave sin egen mini-vindmølle eller bygge en varmluftssolfanger af brugte sodavandsdåser. Derudover tilbyder vi mange andre aktiviteter – som medlem og frivillig kan du bl.a. hjælpe til i forbindelse med udstillinger, hvor vi deltager, og selv komme med forslag til nye aktiviteter og arrangementer. Der er også mulighed for at deltage i sociale medlemsarrangementer hver måned.

Vores frivillige og medlemmer er også altid meget velkomne til at komme med forslag til nye ideér omkring vores arbejde med den grønne omstilling – uanset om det drejer sig om konkrete projekter eller oplysning om emnet.

Besøg vores Facebook-side, og se mere af vores arbejde her – og se et konkret eksempel på vores arbejde i videoen her fra vores Spejderlejr 2017.

Bliv medlem af VedvarendeEnergi Sønderjylland

Lyder ovenstående som noget for dig, og har du lyst til at støtte arbejdet, kan du tegne et medlemskab af VedvarendeEnergi Sønderjylland.

Det gør du ved at sende en mail til: soren_jensen@bbsyd.dk. Efterfølgende sender vi et velkomstbrev samt kontaktoplysninger. Som medlem betaler man 200 kroner pr. år i kontingent. Det er også muligt at tegne et medlemskab for husstanden, som koster 250 kr. pr. husstand pr. år. Pengene betales via bankoverførsel til vores konto hos Arbejdernes Landsbank: 5397  0000245312  eller via MobilePay på 51064.

Vil du være med?

Udover at blive medlem af VedvarendenEnergi i Sønderborg, kan man også støtte VedvarendeEnergi på landsplan.

Læs mere og tegn et medlemskab ved at klikke på knappen herunder.

SJ
Formand

Søren Jensen

Bestyrelse

Søren Jensen (formand)
Tlf.: 74488170
E-mail: 
soren_jensen@bbsyd.dk

Søren Kring (Næstformand)
Tlf.:   52172502
E-mail: kringsoren@gmail.com

Karin Jensen (Kasserer, sekretær)
Tlf.: 74488170
E-mail: karin-soren@bbsyd.dk

Kaj Anker Holst
Tlf.:  60804425
E-mail: doritholst@outlook.dk

Ida Giessing
Tlf.:  53251211
E-mail: ida.karina@sol.dk

Scroll to Top