Hjem > Om os > Organisationen > Lokale miljøforeninger > VedvarendeEnergi Sønderjylland

VedvarendeEnergi Sønderjylland

VedvarendeEnergi Sønderjylland hed tidligere Foreningen for Anvendelsen af Fri Energi, men er nu tæt tilknyttet VedvarendeEnergi. VedvarendeEnergi Sønderjylland er et samlingssted for folk, der er interesseret i eller vil arbejde aktivt for et bæredygtigt samfund baseret på vedvarende energi og genanvendelse af ressourcer. Foreningen bygger på folkeligt engagement, udvikling og initiativ samt demokratiske principper.

Vi lægger vægt på at være en aktiv forening, og vi vil ikke bare vente på politikere eller andre, som nu endelig så småt er begyndt at tage klimaforandringerne mere alvorligt; derfor prøver vi også selv at bygge forskellige former for vedvarende energi. Blandt andet har vi bygget vores egen lille minivindmølle, for det meste lavet af brugbare genbrugsmaterialer. Vi arbejder ud fra tanken om, at vedvarende energi skal være for alle. Alle kan være med og med lidt teknisk forståelse kan man sagtens f.eks. lave sin egen mini-vindmølle eller bygge en varmluftssolfanger af brugte sodavandsdåser. Ellers er der også mange andre ting, man selv kan lave og du har mulighed for at deltage i medlemsarrangementer f.eks. vores social samvær hver måned, mulighed for at hjælpe ved udstillinger, være med at foreslå og måske deltage aktivt i nye arrangementer.

Du er endvidere velkommen til at komme med forslag til nye ideér angående den grønne omstilling, hvad enten det er konkrete projekter eller bare mere oplysning om emnet.

Ønsker man at være med til at støtte disse ting, kan man tegne et medlemskab af VedvarendeEnergi Sønderjylland. Sende en mail til: soren_jensen@bbsyd.dk. Så sender vi et velkomstbrev, samt nogle kontaktoplysninger. (Bank: Arbejdernes Landsbank: 5397-  0245312, Mobil Pay: 51064). Kontingent: 200 kroner pr. år og 250 kr. pr. husstand pr. år

Bestyrelse

Søren Jensen (formand)
Tlf: 74488170
Email: soren_jensen@bbsyd.dk

Søren Kring (Næstformand, kontaktperson til Facebook)
Mobil   52 17 25 02
E-mail: kringsoren@gmail.com

Karin Jensen (Kasserer, sekretær)
Tlf.: 74488170
E-mail: karin-soren@bbsyd.dk

Anders Brandt
Tlf.  74473480
Email: anders@hundslev.dk,

Ida Giessing
Mobil  53251211
Email: ida.karina@sol.dk

Du kan også besøge vores Facebook  VE-Sønderjylland.

 

Scroll til toppen