lokal vestjylland aktiv

Vestjyllands Energi- og Miljøforening

Vestjyllands Energi- og Miljøforening arbejder bredt med oplysning og debat om energi og miljøforhold. Vi laver og deltager i arrangementer i det område, der tidligere hed Ringkøbing Amt. Blandt andet arbejder vi for mere bæredygtig transport, mere solenergi og for retten til lokal energiforsyning ved opstilling af husstandsmøller Vi arbejder også med energi- og miljøpolitiske spørgsmål lokalt og nationalt, hvor VEMF deltager aktivt i samarbejdet med VedvarendeEnergi.
Lidt om Vestjyllands Energi- og Miljøforenings historie:

Vestjyllands Energi- og Miljøforening blev stiftet i 1986 i Ringkøbing. Foreningen har siden da haft kontorfaciliteter ved Ringkøbing, ved Bundsbæk Mølle og i Lem, hvorfra vi har informeret om vedvarende energi og energibesparelser. Aktuelt har vi et lokale i Skjern. VEMF er én af de lokale energiforeninger bag EnergiTjenesten.

Vores aktiviteter

Vestjyllands Energi- og Miljøforening er repræsenteret i Ringkøbing-Skjerns Klimaråd (tidligere Energiråd). Desuden afholder vi debatarrangementer om energibesparelser, vedvarende energi og transport. Under Corona – nedlukningen har vi arrangeret en online debat om EU og lokale aktiviteter om bæredygtig transport i december 2020.

Et vigtigt område for os er forbrugerejet, decentral energiforsyning med sol og vind

Kontakt

Henning Bo Madsen, henningbomadsen@gmail.com, tlf. 71750816

Klik her

Vil du være med?

Du kan enten vælge at blive medlem hos VedvarendeEnergi, eller kun at være medlem hos miljøforeningen Vestjylland, her er kontingenten:

  • Enkeltperson  275 kr.
  • Husstand  350 kr.
  • Firma / institution   500 kr.

Hvis du vil være medlem af VedvarendeEnergi, så klick her: Vær med!

Scroll to Top