lokal vestjylland aktiv

Vestjyllands Energi– og Miljøforening

Vestjyllands Energi– og Miljøforening arbejder bredt med oplysning og debat om energi og miljøforhold. Vi laver og deltager i arrangementer i det område, der tidligere hed Ringkøbing Amt. Blandt andet arbejder vi for mere bæredygtig transport, mere solenergi og for retten til lokal energiforsyning ved opstilling af husstandsmøller

Vi arbejder også med energi– og miljøpolitiske spørgsmål lokalt og nationalt, hvor VEMF deltager aktivt i samarbejdet med VedvarendeEnergi.
Lidt om Vestjyllands Energi- og Miljøforenings historie:

Vestjyllands Energi- og Miljøforening blev stiftet i sommeren 1986 i Ringkøbing. Foreningen har siden da haft kontorfaciliteter ved Ringkøbing, ved Bundsbæk Mølle og i Lem, hvorfra vi har informeret om vedvarende energi og energibesparelser. VEMF er én af de lokale energiforeninger bag EnergiTjenesten i Midtjylland og dens kontor ligger i Skjern.

Vores projekt: Temaplan for vindmøller

Vestjyllands Energi- og Miljøforening er aktive i arbejdet med at udbrede vedvarende energi i vestjylland. I 2009 indsendte vi blandt andet en indsigelse til kommunens forslag til en temaplan for vindmøller i Ringkøbing-Skjern kommune, og fik følgende tilbagemelding:

"I forbindelse med beslutningen har byrådet behandlet jeres indsigelse/bemærkning vedrørende husstands- og minimøller til følge, i det at byrådet har besluttet at ændre retningslinje 21 og 22 i temaplanen".

Vi har sendt kommentarer til Ringkøbing Skjerns KOMMUNEPLAN 2010, da vi mente, at der var for mange restriktioner på opstilling af minimøller og husstandsmøller.

Kontakt

Bjørn Hubert

Eller find os på Facebook:

Vil du være med?

Du kan enten vælge at blive medlem hos VedvarendeEnergi, eller kun at være medlem hos miljøforeningen Vestjylland, her er kontingenten:

  • Enkeltperson  275 kr.
  • Husstand  350 kr.
  • Firma / institution   500 kr.

Hvis du vil være medlem af VedvarendeEnergi, så klick her:

Scroll til toppen