UngEnergi på Ungdommens Folkemøde
Hjem > Om os > Organisationen > Ungenergi

UngEnergi

UngEnergi er VedvarendeEnergis ungdomsafdeling. Vi er et netværk af unge, som arbejder for at samle en hel generation om at standse klimaforandringerne og arbejde sammen for en bæredygtig verden.

UngEnergi startede i 2012, da en gruppe engagerede unge fra VedvarendeEnergi tog på en messe på et gymnasium. Der blev de mødt af en overflod af unge, der gerne ville bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden – men ikke vidste hvordan de skulle gøre en reel forskel. I dag har UngEnergi over 200 medlemmer, 100 frivillige og lokalafdelinger i alle af landets regioner.

UngEnergi fokuserer på aktiviteter, der viser, hvordan vi kan reducere CO2‐udledning, øge anvendelsen af vedvarende energikilder og en ansvarlig brug af planetens ressourcer. Med vores aktiviteter vil vi vise, hvordan du og jeg kan gøre en forskel for en bæredygtig verden.

UngEnergis landsbestyrelse vælges på den årlige generalforsamling, og bestyrelsen varetager de vigtige beslutninger for organisationens fremtid. UngEnergis bestyrelse kan du kontakte på ungenergi-bestyrelse@ve.dk, såfremt du har spørgsmål til bestyrelsens arbejde.

UngEnergi sætter fokus på, hvad DU kan gøre

I UngEnergi synes vi, at det er fedt at være bæredygtig, og det vil vi gerne vise andre unge.

Derfor fokuserer vi på de positive alternativer frem for den løftede pegefinger. Vi oplyser for sjov og alvor. Ud over vores mange aktiviteter på festivaler og gymnasier, så udvikler vi løbende kampagner, happenings og events, der på en sjov og finurlig måde viser andre unge vejen mod en mere bæredygtig adfærd - i alt fra julegaver til transportvaner.

Vi fokuserer på at give andre unge konkrete råd til hvordan man med en lille indsats kan gøre en stor forskel, og vi skaber en mulighed for at man kan være med i et fællesskab der arbejder sammen for en bæredygtig fremtid.

Læs mere om UngEnergi på ungenergi.dk

Foto_Nanna

Nanna-Gro Pedersen

Studentermedhjælper UngEnergi

Bliv frivillig i UngEnergi

Vi har brug for dig! Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre. Du kan være med gennem et ungdomsmedlemskab eller som aktiv i en af vores lokalafdelinger.

I UngEnergi er der rig mulighed for, at du kan komme til at lave mange spændende ting, afhængig af dine egne ideer og interesser.

UngEnergi på Instagram

Tilmeldingen til Fem Fede Dage er lukket, og vi er så glade for, at I har valgt at deltage. Vi glæder os til at se, hvad I finder på af spændende og bæredygtige tiltag i uge 46! ...

I forbindelse med Fem Fede Dage tilbyder UngEnergi heldagsworkshops fra kl. 10-16 i landets 5 regioner. De elever, som arrangerer FFD på gymnasierne, kan mødes og få inputs til ugens aktiviteter. UngEnergi dækker transport og forplejning. De forskellige workshops afholdes på disse datoer:

Region Sjælland: 8. oktober 10-16
Region Hovedstaden: 9. oktober 10-16
Region Midtjylland: 8. oktober 10-16
Region Nordjylland: 9. oktober 10-16
Region Syddanmark: 9. oktober 10-16

Find tilmeldingslink i Story 🌱
...

Tilmeldingslinket kan tilgås via story 🌱 ...

Vi søger seje frivillige, som vil være med til at starte nye lokalgrupper op 💚 ...

Har du set vores fadølskampagne? 🧐 Frem til 1. juni giver UngEnergi en fadøl, et glas vin eller sodavand til dig og en ven, hvis I melder jer ind som støttemedlemmer i UngEnergi.
I må købe til en samlet værdi af 100 kr. - og et årligt støttemedlemsskab koster altså kun 95 kr. 😱 Det er næsten for dumt at lade være. Læs mere om fremgagsmåden nedenfor. Og husk #fadølfremforflasker
...

UngEnergi på Facebook

Scroll til toppen