UngEnergi på Ungdommens Folkemøde
Hjem > Om os > Organisationen > Ungenergi

UngEnergi

UngEnergi er VedvarendeEnergis ungdomsafdeling. Vi er et netværk af unge, som arbejder for at samle en hel generation om at standse klimaforandringerne og arbejde sammen for en bæredygtig verden.

UngEnergi startede i 2012, da en gruppe engagerede unge fra VedvarendeEnergi tog på en messe på et gymnasium. Der blev de mødt af en overflod af unge, der gerne ville bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden – men ikke vidste hvordan de skulle gøre en reel forskel. I dag har UngEnergi over 200 medlemmer, 100 frivillige og lokalafdelinger i alle af landets regioner.

UngEnergi fokuserer på aktiviteter, der viser, hvordan vi kan reducere CO2‐udledning, øge anvendelsen af vedvarende energikilder og en ansvarlig brug af planetens ressourcer. Med vores aktiviteter vil vi vise, hvordan du og jeg kan gøre en forskel for en bæredygtig verden.

UngEnergis landsbestyrelse vælges på den årlige generalforsamling, og bestyrelsen varetager de vigtige beslutninger for organisationens fremtid. UngEnergis bestyrelse kan du kontakte på ungenergi-bestyrelse@ve.dk, såfremt du har spørgsmål til bestyrelsens arbejde.

UngEnergi sætter fokus på, hvad DU kan gøre

I UngEnergi synes vi, at det er fedt at være bæredygtig, og det vil vi gerne vise andre unge.

Derfor fokuserer vi på de positive alternativer frem for den løftede pegefinger. Vi oplyser for sjov og alvor. Ud over vores mange aktiviteter på festivaler og gymnasier, så udvikler vi løbende kampagner, happenings og events, der på en sjov og finurlig måde viser andre unge vejen mod en mere bæredygtig adfærd - i alt fra julegaver til transportvaner.

Vi fokuserer på at give andre unge konkrete råd til hvordan man med en lille indsats kan gøre en stor forskel, og vi skaber en mulighed for at man kan være med i et fællesskab der arbejder sammen for en bæredygtig fremtid.

Læs mere om UngEnergi på ungenergi.dk

rolf

Rolf Bisgaard Poulsen

Studentermedhjælper UngEnergi

Bliv frivillig i UngEnergi

Vi har brug for dig! Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre. Du kan være med gennem et ungdomsmedlemskab eller som aktiv i en af vores lokalafdelinger.

I UngEnergi er der rig mulighed for, at du kan komme til at lave mange spændende ting, afhængig af dine egne ideer og interesser.

UngEnergi på Instagram

Har du hørt om CliPo?🧐

CliPo er UngEnergis filmklub og står for Climate og Popcorn 🍿🎬

En gang om måneden/hver anden måned inviterer vi på popcorn og filmvisning, og sætter fokus på klimaet 🌿

På søndag holder vi infomøde om at starte filmklubben op i Aalborg📍

Er du mellem 15 og 30 år, interesserer dig for klimaet og elsker popcorn, så synes vi du skal komme 💚

Facebookbegivenhed her:
https://fb.me/e/3Jz52Wobu

Tilmeldingsformular her: https://forms.gle/Vuzw5q3Uf3RuWpFD8
...

TUSIND TAK FOR EN FED UGE I KLIMAETS TEGN

Nu skal vores dommere votere og på mandag udråber vi vinderne af Fem Fede Dage Erhvervsskoler og Fem Fede Dage Gymnasier.

Hav en velfortjent og grøn weekend!

#femfededage
...

Fem Fede Dage lakker mod enden - og vi har været så glade for jeres deltagelse! Vi håber, at I får sluttet ugen godt af med fokus på Festivalfredag 🥳 Vinderen af FFD vil blive offentliggjort i næste uge. ...

Klimaforandringerne rammer børn og unge særligt hårdt 😢

Derfor bakker vi i UngEnergi op om Børnenes Kampdag, hvor UNICEF Danmark sætter fokus på, hvor vigtigt det er, at man indtænker og inddrager børn og unge i kampen mod klimakrisen.

På billedet ses klimabudskab fra fire af vores frivillige. Klimahandling kræver en fælles bevægelse - vær med!

#børneneskampdag #unicefdk #ffd @unicef_dk
...

Godmorgen! Vi håber, at I er friske på en omgang tøj-tirsdag. I dag sætter vi sammen fokus på vores tøjforbrug, og hvordan vi kan tænke det mere bæredygtigt 👚👕 ...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

UngEnergi på Facebook