Grønne Værksteder – AGB II

Projektbeskrivelse

VedvarendeEnergi har været med til at opstarte en række grønne værksteder – mest for Spredning & konsolidering af 12-16 nye værksteder.

VedvarendeEnergi har siden 2018 bidraget til at opstarte fire grønne værksteder og borgergrupper, der på forskellig vis arbejder med klima og bæredygtighed i deres lokalsamfund. Grupperne består primært af mænd 60+ med interesse for klima, miljø, teknik og natur.

Alle grupper har etableret reparationsværksteder, og derudover tilbyder gruppen, der holder til i Stevns vejledning om energirenovering, og gruppen på Samsø arbejder på at etablere naturstier og shelters rundt omkring på øen.

Arbejdet med de Grønne Værksteder fortsætter nu med spredning og konsolidering af 12-16 nye værksteder, hvor især mænd på 60+ indgår i lokale, sociale fællesskaber samtidigt med at de sætter fokus på klima, genbrug, reparationer og bæredygtighed i deres lokalsamfund.

Vil du høre mere, er du interesseret i at starte et værksted op i dit lokalområde eller ønsker du at indgå i et samarbejde med os, så kontakt projektleder Nilas Bay-Foged på telefon +45 2082 8899 eller mail nbf@ve.dk.

Projekt info

Projektets startdato: 01/09-2021

Projektets slutdato: 31/12-2024

Projektet er funded af: VELUX Fonden

Projekt budget: 

Projektdokumenter:

 

Charlotte Elisabeth Christiansen

Charlotte er kommunikationsmedarbejder og skribent på Ve-posten hos VedvarendeEnergi
Hun er uddannet Cand.public.
Scroll to Top