ung baredygtig energitjek
Hjem > Reducer skolens energiforbrug
ung baredygtig energitjek

Reducer skolens energiforbrug

ung baredygtig energitjek

Reducer skolens energiforbrug

Hvis vi vil bremse klimaforandringerne, skal vi udlede mindre CO2. Men hvordan går vi i gang med noget, der kan virke så stort og uoverskueligt? Vi slår os sammen! Derfor er en skole eller et gymnasium et oplagt sted at starte – der er mange mennesker samlet i nogle store bygninger.

Det giver både potentiale for energibesparelser på bygningerne, men også potentiale for at slå sig sammen med en masse andre og virkelig gøre en forskel.

Gratis energitjek gør skolen energivenlig

Sammen med en energivejleder fra Energitjenesten tilbyder vi at gennemgå jeres skole fra A til Z. Vi inviterer både rektor, pedel og selvfølgelig jer. Vi gennemgår varmeanlæg, ventilation, ser på isoleringen, tjekker vinduer, får et overblik over elforbrug og meget andet.

Bagefter får I en rapport, der nøje viser, hvordan I kan få nedsat energiforbruget på jeres skole. Mon ikke rektor synes godt om alle de besparelser, der er at hente på at blive bæredygtig skole?

Tag første skridt mod en mere bæredygtig skole. Book et besøg i dag.

Det handler også om adfærd

Men det handler ikke kun om elforbrug og isolering – jeres handlinger og valg gør også en stor forskel! Som elever kan I sætte gang i adfærdsændringerne ved at lave events eller kampagner på jeres skole, der sætter fokus på, hvordan I kan spare energi og CO2.

Det kan enten være en kampagne om resultaterne fra energitjekket, events efter vores forslag til aktiviteter eller jeres egne vilde ideer. Uanset hvilken, så hjælper vi jer fra idé til event.

Om forfatteren

Scroll to Top