Hjem > Samkørsel

Samkørsel

 

THE TALK:

 

THE WALK:

Tag et kig ind i bilerne i morgentrafikken. I langt de fleste sidder kun én person. Ikke særligt miljøvenligt. Og heller ikke særligt rationelt, når mange mennesker alligevel skal det samme sted hen.

Heldigvis er der ved at ske noget, hvor eksempelvis internetportalen GoMore er blevet et kæmpe hit. Andre initiativer som Blaffernationen sætter fokus på viljen til at transportere sig selv grønnere og eventyret i nye møder mellem mennesker. Det minder os om, at samkørsel ikke kun er bæredygtigt, det er også socialt og fuld af oplevelser. Samtidigt, er det også en måde at få bilkøer i myldretiden drevet væk, så vi kan slippe for nye og milliarddyre veje og motorveje. Og hvem gider – helt ærligt – at bruge tiden i en bilkø? Det er både samfundsøkonomisk og menneskeligt ren spildtid. Så ryk sammen i bilen – der er plads til flere.

Samkørsel er også offentlig transport – metro, tog og bus er faktisk Danmarks største samkørselsplatform. Men her kan vi ærligt talt godt gøre det bedre. Kvaliteten skal være i top, før vi kan få folk fra bilen over i metro, bus og tog. Derfor vurderer VE, at vi har behov for massive investeringer i den kollektive trafik.

Her er du og alle de andre borgere den vigtigste forskel. Vi har et godt talerør ind på Christiansborg – råb på forandring gennem os med et medlemskab. WALK THE TALK

         

 

BLIV MEDLEM

 

Gomore

 

Blaffernationen

 

 

Scroll til toppen