UngEnergi søger frivillig i Svendborg, København og Aarhus

UngEnergi søger frivillige i Svendborg, Aarhus og København

 

Vil du gøre en forskel for miljøet – og samtidig få erfaring med PR, kommunikation, formidling eller eventkoordinering?
Som frivillig i UngEnergi bliver du en del af en ungdomsorganisation, der arbejder for en bedre og mere grøn verden.

 

UngEnergi er foreningen VedvarendeEnergi’s ungdomsafdeling. Vi arbejder for en omstilling til en mere bæredygtig verden, 100% vedvarende energi og en bedre fremtid for vores planet. Vi ønsker at vise folk, unge som gamle, at de selv kan gøre en forskel for klimaet, og at de selv har en betydning for udviklingen i samfundet og verden.

UngEnergi starter lokale ungdomsafdelinger op i Svendborg, København og Aarhus, og vi er på udkik efter frivillige med ideer, energi og ikke mindst lyst til at gøre en forskel, og lysten til at vise folk at deres handlinger gør en forskel!

Arbejdsopgaverne kan fx være
–    Planlægning af events, fx flashmob, foredrag, konkurrencer, oplysningskampagne, byttemarked…måske du selv har en ide?
–    PR og presse
–    Kommunikation, fotografi og web
–    Arbejde med fundraising
–    Formidling om vedvarende energi og bæredygtighed
–    Projektstyring

Du kan lide at være sammen med mange typer af mennesker – og har lyst til at blive en del af et nationalt netværk, der brænder for at gøre en forskel for en bæredygtig verden. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men som en del af et fællesskab.

Du tilbydes en forening hvor frivillige tages seriøst og påskønnes, og en forening hvor du får ansvar og stor medindflydelse. Dine egne ideer og indspark har god mulighed for at blive til noget. Vi sørger for at klæde dig på til opgaven og finde opgaver du selv synes er spændende, og den lokale koordinator sørger for hygge, kaffe og kage til møderne.

Kontakt frivilligkoordinatoren på frivillig@ve.dk, hvis du vil høre mere eller være med!

Scroll to Top