Betingelserne for frivilligt arbejde – UngEnergi

Samtykke til behandling og opbevaring af persondata
UngEnergi er en selvstændig forening med eget CVR-nr. UngEnergi er samtidig undgdomsafdelingen af organisationen VedvarendeEnergi og har en administrativ aftale med VedvarendeEnergi om bl.a. registrering og opbevaring af data.

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?
Vi krypterer og behandler alle dine personlige oplysninger i vores cloudbaseret CRM, som er hostet i sikre datacentre der lever op til GDPR, samtidig er oplysningerne fortrolige og vi videregiver eller sælger aldrig oplysninger til tredjemand.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Udvalgte medarbejdere på hos VedvarendeEnergis sekretariat samt vores leverandør af CRM systemet har adgang til persondata.

Retten til adgang
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt os via nedenstående formular, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at korrigere data
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

Retten til at slette data
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som VedvarendeEnergi har registreret om dig, undtagen i følgende situationer:

  • Du har et nuværende medlemsskab og ønsker at fortsætte det.
  • Du har en åben bestilling af et produkt i vores webshop, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
  • Hvis du har foretaget et køb i vores webshop, beholder vi dine personlige oplysninger i fem år i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos VedvarendeEnergi, kan du rette henvendelse via kontaktformularen herunder.

Ikrafttræden, fornyelse og ændringer
Denne frivilligerklæring træder i kraft så snart du har godkendt den. Erklæringen gælder frem til 31.12.2025.

Du vil modtage en mail fra os om muligheden for gentegning af frivilligerklæringen. I den forbindelse har du også mulighed for at melde dig ind i UngEnergi.

Hvis du ikke fornyer din frivilligerklæring, betragtes du ikke mere som frivillig i regi af UngEnergi. Således vil dine oplysninger blive slettet i vores system to år efter sidste kontakt.

Ved henvendelse på ve@ve.dk eller skriftlig udmeldelse, kan dine oplysninger altid slettes pr. dags dato.

Som registreret medlem eller frivillig af VedvarendeEnergi eller en hvilken som helst anden forening, har du en række rettigheder omkring brugen af dine data. Det indbefatter retten til indsigt, berigtigelse, sletning/at blive glemt, begrænsning af behandling, dataportabilitet, indsigelse og retten til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering. Du kan læse mere om dine rettigheder på ve.dk under ”privatlivspolitik”.
Ved tvivl eller spørgsmål kontakt da VedvarendeEnergis repræsentant for databeskyttelse, Caroline Frøjk Odgaard, cfo@ve.dk.

Din mulighed for medlemskab hos UngEnergi
Som medlem hos UngEnergi støtter du den grønne omstilling og du er med til at søsætte og skabe stabilitet om en række omstillingsprojekter, som er med til at gøre en konkret forskel for klimaet

Som medlem får du også medbestemmelse i organisationen, du har stemmeret på vores generalforsamling, og du kan være med til at præge vores arbejde med den grønne omstilling.

Som medlem af UngEnergi kan du blive frivillig i en af UngEnergis lokalafdelinger.

De frivillige i UngEnergi samles oftest i arbejdsgrupper om konkrete opgaver og events, der varierer afhængig af de frivilliges egne interesser og ideer. Det er de frivillige, der er med til at skabe projekterne.

Lokalafdelingerne laver alt fra deltagelse ved Heartland Festivalen til Bæredygtig Jul – og så samarbejder UngEnergi også med lokale samarbejdspartnere om at påvirke unge i en mere bæredygtig retning.

Scroll to Top