Grønt Værksted er del af VedvarendeEnergi

Som frivillig i de lokale Grønne Værksteder bliver man også en del af VedvarendeEnergi. Man kan selv vælge om man vil være betalende medlem eller underskrive en frivilligerklæring.

Når man frivillig i er der således to muligheder:

  • Betalende medlem for frivillige uanset alder (100 kr./år, senior 65+) 
  • Frivillig-erklæring for frivillige (ingen betaling) 

Alle frivillige i de Grønne Værksteder får samme muligheder for hjælp og sparring fra vores sekretariat. Som betalende medlem giver du støtte til udvikling af nye grønne projekter, og modtager nyhedsbrev til Grønne Værkstedet 4-6 gange om året.

Økonomisk støtte

Som lokalt Grønt Værksted får I desuden en årlig økonomisk støtte baseret på antallet af frivillige, som er betalende medlemmer af VedvarendeEnergi:

  • 2.000 kr./år ved mindst 5 medlemmer
  • 4.500 kr./år ved mindst 10 medlemmer
  • 7.500 kr./år ved mindst 15 medlemmer

Ved over 15 medlemmer gives 7.500 kr./år samt yderligere 200 kr./år pr. ekstra medlem, dog max 10.000 kr./år.

Som medlem af Grønt Værksted & VedvarendeEnergi får du medbestemmelse i organisationen, du har stemmeret på vores generalforsamling og du kan være med til at præge vores arbejde med den grønne omstilling. Vi elsker at inddrage vores medlemmer i organisationen, så bland dig og vær med!

Frivillig-erklæring, Grønt Værksted

Som frivillig i de Grønne Værksteder er du med i et fællesskab på tværs af landet, som udover de Grønne Værksteder også tæller lokale Miljø- og Energikontorer, lokalafdelinger i UngEnergi samt vores aktuelle projekter, hvor vi har partnere rundt i hele landet.

Som frivillig i Grønt Værksted vælger man selv, om man vil være betalende medlem eller underskrive en frivilligerklæring. Alle frivillige i de Grønne Værksteder får samme muligheder for hjælp og sparring fra vores sekretariat.

Grønt Værksted, cover
Cover med logo, Grønt Værksted, Stevns
Nilas_small

Nilas Bay-Foged

Projektleder, Grønt Værksted
image

Caroline Frøjk Odgaard

Medlemsansvarlig, VedvarendeEnergi
Scroll to Top