Bliv medlem af UngEnergi

UngEnergi er VedvarendeEnergis ungdomsafdeling. Vi er et netværk af unge, som arbejder for at samle en hel generation om at standse klimaforandringerne og arbejde sammen for en bæredygtig verden.

I UngEnergi synes vi, det er fedt at være bæredygtig, og det vil vi gerne vise andre unge.
Derfor fokuserer vi på de positive alternativer frem for den løftede pegefinger. Vi oplyser for sjov og alvor. Ud over vores mange aktiviteter på festivaler og gymnasier, udvikler vi løbende kampagner, happenings og events, der på en sjov og finurlig måde viser andre unge vejen mod en mere bæredygtig adfærd - i alt fra julegaver til transportvaner.

UngEnergi startede i 2012, da en gruppe engagerede unge fra VedvarendeEnergi tog på en messe på et gymnasium. Der blev de mødt af en overflod af unge, der gerne ville gøre en forskel for en mere bæredygtig verden, men ikke vidste hvordan de skulle gøre en reel forskel. I dag har UngEnergi over 200 medlemmer, 100 frivillige og lokalafdelinger i alle af landets regioner.

Vær med!

Vi har brug for dig! Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre. Du kan være med gennem et ungdomsmedlemskab og derigennem som aktiv i en af vores lokalafdelinger. UngEnergi er en mulighed for at være med i et fællesskab, der arbejder sammen for en bæredygtig fremtid.
Når du melder dig ind i UngEnergi, bliver du kontaktet af din nærmeste lokalafdeling med information om aktiviteter og dine muligheder for at gøre en forskel.

Bliv medlem her

Scroll to Top