Giv et bidrag til vedvarendeEnergi

Støttebidrag

Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation.

Støttebidraget giver os uundværlige økonomiske midler til at sætte konkrete aktiviteter i søen, der skal bremse klimaforandringerne. Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation. Derfor er dine støttebidrag helt og aldeles uundværlige, og vi hilser hvert enkelt bidrag, stort som småt, et hjertevarmt tak.

Sådan er reglerne

VedvarendeEnergi er omfattet af ligningslovens §8A og §12, som betyder, at du kan få trukket dine bidrag på op til 17.700 kroner årligt fra i skat. Her er der tale om en ægte win-win. Du hjælper klimaet ved at hjælpe os – og det hele kan trækkes fra i skat.

Godkendelsen betyder ikke kun, at du kan få dit fradrag. Den betyder også et driftstilskud til vores kamp mod klimaforandringerne på op mod 70.000 kr. årligt.

Støt på MobilePay

Med MobilePay kan du nemt og gnidningsfrit støtte os med et hvilket som helst beløb.
Du kan overføre via denne side eller direkte til VedvarendeEnergis nummer, som er 559809.
Hvis du skriver dit CPR-nummer i notefeltet, trækker vi beløbet fra i skat for dig. På den måde er det næsten gratis at give.

Støt med kontooverførsel

Du kan også støtte os via en bankoverførsel til Merkur Bank: 8401 - 1796095. Husk at angive navn og CPR-nummer, såfremt du ønsker at kunne trække bidraget (op til 17.700 kr./år) fra i skat. Vi ordner indberetningen for dig.

Hvis du er en virksomhed, kan du også støtte vores organisation.


Scroll to Top