Skip to content

VedvarendeEnergi søger studentermedhjælper

Print Friendly, PDF & Email

Er du struktureret og ligger klimaet dig på sinde? Så er du muligvis den studentermedhjælper vi søger.

VedvarendeEnergi søger en studentermedhjælper til vores medlems- og frivilligafdeling. Du vil primært komme til at arbejde med aktiviteter i vores ungdomsafdeling UngEnergi, men også arbejde med medlemspleje og kommunikation for alle medlemmer.

Du kommer til at have kontakt med unge frivillige spredt ud over hele landet. I dag ligger der UngEnergi lokalgrupper i Aalborg, Aarhus, Odense, Roskilde og København.

Konkret vil der være nogle faste arbejdsopgaver, som at holde medlemmer og frivillige opdaterede og kontakt med dem, sparring til opstart af frivilliggrupper eller lokalafdelinger og kontakt til de lokale styregrupper, samt mere løst definerede opgaver, som vil afhænge af de frivilliges ønsker og behov. Disse vil f.eks. komme fra UngEnergis bestyrelse, som igangsætter opgaver og projekter fra tid til anden afhængig af, hvad der er på tegnebrættet blandt de frivillige. Det er derfor vigtigt at du også er i stand til at holde fingeren på pulsen og være opsøgende i forhold til hvad dine arbejdsopgaver skal være. Derudover vil du komme til at indgå som en del af UngEnergis udvikling og strategi for dette. Som led heri vil du komme til at arbejde med udformning af ansøgning om indslusningsstøtte til, samt medlemskab af, DUF.

Vi ønsker, at du:

  • Er interesseret i området klima/bæredygtighed og vil hjælpe med at fremme dette
  • Kan se dig selv i stillingen i mindst 1,5 år, gerne 2 år eller mere
  • Kender til frivilligområdet
  • Har erfaring med projektarbejde
  • Er struktureret og godt til at få ting fra hånden

Arbejdet vil primært foregå på vores sekretariat, men du skal være indstillet på at noget af arbejdstiden kan ligge i aftentimer og i weekender

Arbejdssted: VedvarendeEnergi, Klosterport 4 F, 8000 Aarhus C.

Arbejdstid: Gennemsnitlig 6 timer /uge. Vi har flextid.

Ansøgning sendes senest torsdag den 17. oktober 2019 pr. mail til sekretariatsleder Bjarke Rambøll br@ve.dk og ansættelsessamtaler forventes afhold 22 oktober. Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til formand for UngEnergi Tobias Nørkjær Holmgaard på eller Bjarke Rambøll på 2027 0344.Stillingen ønskes tiltrådt 1. november 2019 eller efter nærmere aftale.

VedvarendeEnergi er en dansk miljøorganisation der arbejder for at sikre en ambitiøs grøn omstilling, hvor alle befolkningsgrupper involveres. Ungdomsafdelingen UngEnergi er et frivillig netværk af unge, som arbejder for at engagere unge i den grønne omstilling. Se mere om UngEnergi

VedvarendeEnergi
Scroll To Top