Hjem > VedvarendeEnergi vil hæve Danmarks ambitioner på klimaområdet

VedvarendeEnergi vil hæve Danmarks ambitioner på klimaområdet

Med støtte fra Velux-Fonden samler VedvarendeEnergi de nyeste studier fra ind- og udland i en ny energivision, der skal ligge klar foråret 2014. Visionen er en opdateret, samlet oversigt over potentialet for energibesparelser, bæredygtig brug af vedvarende energi og drivhusgasreduktioner. Målet er en omstilling, der er hurtigere og mere ambitiøs end den nuværende danske politik, nemlig 100% vedvarende energi i 2030.

Kathrine Richardson deltager

Projektet bygger videre på tidligere visioner fra VedvarendeEnergi, Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) og Klimakommissionen. Kathrine Richardson, tidligere formand for Klimakommissionen, er med i projektets følgegruppe, der også tæller energiforskeren Frede Hvelplund og repræsentanter for en række organisationer med ekspertise inden for miljø og bæredygtig energi.

Den samlede energivision vil være at finde på VedvarendeEnergis hjemmeside fra April 2014. Den vil så være et bud på hvordan Danmark kan realisere sin del af EU’s kommende klima-og energistrategi frem til 2030, en strategi der skal debatteres i de kommende måneder.

Scroll til toppen