Virksomhedspraktik om ansvarligt forbrug

Har du interesse for bæredygtighed, og kan håndtere og analysere store mængder information? Vil du gerne lave et konkret input til dansk klimaindsats?

Jobbet
Din primære opgave bliver at samle og analysere information om klimabelastning af forbrug af forskellige varer samt ferieformer. Analysen kan blandt andet rumme en opgørelse af samlede klimabelastninger for Danmark, klimabelastning per person for forbrug og eksempler på hvordan og hvor meget forbrugsvalg og ferievalg kan ændre ens personlige klimabelastning.

Baseret på analysen hjælper du med til at udarbejde forslag til politikere og arbejdsgruppe om klimamærkning og klimainformation.

Desuden kan der være andre, mindre opgaver relateret til kommunikation om fremme af flyafgifter, oplæg til Folketingsvalg 2019 o.a.

Vi hjælper dig godt i gang så du kan arbejde selvstændigt med opgaven.

Din profil
Den ideelle kandidat har en uddannelsesbaggrund og interesse for analyse og politisk proces.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for opgaverne. Som person arbejder du struktureret, og er god til at få noget fra hånden. Dine kommende kollegaer ser også frem til at nyde godt af dit humoristiske og hjælpsomme væsen.

Arbejdstid:
Efter reglerne for ulønnet virksomhedspraktik i 4 eller 8 uger.

Dit kommende team
I VedvarendeEnergi er vi 12 engagerede medarbejdere, der brænder for den grønne omstilling. Vi passer godt på vore praktikanter, som får lov at være med fuldt på lige fod med andre på sekretariatet. Stemningen på kontoret er god og vi har stadig meget kontakt med dem, som tidligere har været her og som stadig kommer tilbage, fordi stemningen er god og I er velkomne.

Du kan se frem til at arbejde sammen med kolleger, som bidrager til høj grad af professionalisme krydret med en god portion humor.

Ansøgningsprocessen

Er du interesseret i stillingen, og matcher de ovenstående kvalifikationer din profil? Så send os gerne din ansøgning og dit CV.

Skriv til sekretariatsleder Bjarke Rambøll, br@ve.dk

Vi vil løbende behandle indkommende ansøgninger, så tøv endelig ikke med at søge jobbet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

VedvarendeEnergi