UngEnergi på Ungdommens Folkemøde
Hjem > Vær med > Bliv frivillig

Din indsats gør en forskel

Vil du bidrage til den grønne omstilling og en socialt ansvarlig, bæredygtig verden? Så kan du blive en del af VedvarendeEnergis frivillignetværk, hvor du får muligheden for at engagere til forandring og selv gøre en konkret forskel.

Vi gør meget ud af at give vores frivillige ansvar, viden og en mulighed for at gøre en forskel. Som frivillig hos VedvarendeEnergi vil du få ansvar for områder, der har din interesse, og muligheden for at tilegne dig nye kompetencer, alt imens du gør en forskel for klimaet.

Det er for VedvarendeEnergi et kernefokus, at den grønne omstilling er forankret i civilsamfundet og inkluderer både du, jeg og det samfund, vi omgiver os med. Vi gør en dyd ud af at få alle med. Dit engagement som frivillig er med til netop dette. Velkommen på holdet.

Det kan du gøre som frivillig

Du kan blive frivillig i en af vores lokalafdelinger i VedvarendeEnergi eller UngEnergi, eller du kan være med en af vores tre frivilliggrupper tilknyttet sekretariatet i Århus, Global kommunikationsgruppe, Politisk frivilliggruppe eller Ve-post. Læs mere om de tre grupper her.

Bliv frivillig

Vi kan altid bruge flere kræfter. Du kan blive frivillig hos os ved at udfylde formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt, eller du kan skrive en mail til frivillig@ve.dk.

Bliv frivillig

  • MM slash DD slash YYYY
  • Samtykke og underskrift

Scroll til toppen