Vi søger en tovholder til VedvarendeEnergis nye gruppe i Aarhus

Vi søger en tovholder til VedvarendeEnergis nye gruppe i Aarhus

 Stillingen er ulønnet.

I VedvarendeEnergi oplever vi at flere og flere har et ønske om at gøre en forskel for klimaet og for vores samfund, men mangler et sted at sætte i gang. Vi er mange der fornemmer at der er behov for handling og ansvar, og vi er nødt til at handle anderledes – men det er svært at vide hvordan vi går i gang.

Derfor starter vi en gruppe i VedvarendeEnergi Aarhus, hvor dem der vil gøre en forskel, kan mødes og sammen igangsætte konkrete løsninger lokalt og nationalt. Gruppen er tænkt som en platform, hvor der både er plads til ildsjæle med konkrete ideer og borgere med en generel lyst til at fremme den grønne omstilling. Gruppen skal være mødested og skabe en platform for aktiviteter, som primært baseres på medlemmernes egne ideer til projekter og tiltag. Det kan eksempelvis være ved at oplyse og engagere flere gennem kampagner, formidling og events, igangsættelse af konkrete projekter, der gør en forskel lokalt eller deltagelse i nationale politiske indsatser. Derudover vil gruppen fungere som springbræt til deltagelse i  andre events og projekter i  VE.

Derfor søger vi et styregruppemedlem, der vil være tovholder for en Aarhus-gruppe af frivillige og aktive i VedvarendeEnergi. Vi søger dig, der godt kan lide at lede og hjælpe andre. Du vil blive en del af et team, hvor I er to, der sammen igangsætter møder, aktiviteter osv.

Konkrete opgaver:

  • Facilitere/afholde møder hver eller hver 2. måned          
  • Hjælpe med at igangsætte konkrete projekter
  • Hjælpe projektgrupper med at gennemføre projekter
  • Være bindeled til VedvarendeEnergi

VedvarendeEnergi tilbyder:

  • Viden og sparring fra Sekretariatet
  • En ramme for at igangsætte konkrete projekter
  • Workshops og landsmøde for frivillige: I får viden og netværk med andre
  • Projektmidler (til lokalgruppe)
  • Deltagelse på nationale projekter og indsatser

VedvarendeEnergi er:

En organisation der arbejder for at påvirke til holdnings-og adfærdsændringer, der fører til en grøn omstilling og en bæredygtig verden. Vi vil engagere borgere lokalt til at arbejde med projekter, kampagner, partnerskaber og positiv italesættelse, der fører os hen mod mere bæredygtige samfund.

Vi arbejder lokalt, nationalt og internationalt med at fremme globalt ansvar og grøn omstilling, og bremse klimaforandringerne.

Vi mener kun vi kan opnå en bæredygtig verden, hvis vi som borgere tager ansvar for hinanden og for samfundet, og vi mener at alle kan gøre en forskel ved at igangsætte konkrete løsninger for klimaet og for den grønne omstilling.

Er du interesseret? Kontakt Mette Raaschou på mr@ve.dk

 

 

 

 

 

Scroll to Top