hurtigomstilling jatak
hurtigomstilling jatak

Hurtig omstilling

 hurtigomstilling jatak

THE TALK:

 

THE WALK:

Hvis Danmark trækker ud i overhalingsbanen, kan vi få 100 % vedvarende energi i forsyningen allerede i 2030. Der er ingen grund til at vente, for vores beregninger viser, at vi kan spare 11 milliarder om året med den hurtige omstilling.

Men vi skal være ærlige. På transportområdet er der behov for radikale ændringer, for her står det rigtig skidt til. Vi får flere og flere biler på vejene, og skibs- og flytrafik bliver alt for begunstiget af, at der ikke er afgifter på brændstoffet. Vi skal have elbilerne ud på vejene, og så skal vi sikre, at den kollektive trafik bliver så attraktiv, at flere vælger den til. Det kræver, at vi holder politikerne fast på deres løfter om et samfund baseret på 100 % energi – der har vi brug for din stemme gennem så mange medlemskaber som muligt.

Det kræver også, at vi selv som borgere går forrest i den grønne omstilling. Der er nemlig masser af konkrete ting, vi selv kan gøre for at sætte turbo på omstillingen. Foruden at blive medlem, frivillig eller give et støttebidrag hos os kan du også på siden her udforske de andre spor for konkrete indgange til handling.

Hvis du er snedig, kan du også flytte dine finanser til Merkur Bank og oprette en klimakonto, hvor VedvarendeEnergi får 0,75-1,00% af det samlede gennemsnitlige indestående af Merkur Bank. Dvs. jo flere midler på Klimakonti jo større overskud direkte til kampen mod klimaforandringerne og en mere bæredygtig verden. What’s not to like?

                                                                              

 

BLIV MEDLEM

 

BLIV FRIVILLIG

 

GIV EN MØNT

 

klimakontoen

Scroll to Top