Klimateltet – Folkemødet går online

Klimateltet - en online version af Folkemødet

Med udgangspunkt i EU’s nye Green Deal og planer for omstilling til en cirkulær økonomi, spørger vi tre EU-politikere om, hvordan de ser at EU kan bidrage til gøre vores produktion og forbrug cirkulært og bæredygtigt. Søren Hermansen, direktør for Samsø EnergiAkademi, moderer debatten mellem Niels Fuglsang (A), Pernille Weiss (C) og Nikolaj Villumsen (Ø).

Med European Green Deal sætter EU skub på de grønne ambitioner, men hvad kan EU egentlig gøre for at ændre vores forbrugsmønstre og sætte retning for at omstille vores forbrug på tværs af EU og lokalt? Kan EU's Green Deal bidrage til at skabe rammerne for en cirkulær økonomi?

Ung Energi har ligeledes et event i KLIMATELTET, som kan følges LIVE den 12. juni kl. 12:20 – 13:00. Formatet minder om Mads & Monopolet, og med afsæt i klima-dilemmaer spørger de:

 

Alle kan deltage i KLIMATELTET
Arrangementer afholdes som del af KLIMATELTET, som er en alternativ version af Folkemødet 2020. KLIMATELTET afholdes af Klimabevægelsen og en lang række klimaorganisationer, som over tre dage afholder events og paneldebatter.

 

Alle arrangementer kan LIVE-streames og kan efterfølgende ses online.

Scroll to Top