solstraler jatak
solstraler jatak

Solstråler

 solstraler jatak

THE TALK:

 

THE WALK:

På bare én time modtager jorden lige så meget energi fra solen, som hele kloden bruger på et år. Modsat olie, kul og gas er der altså rigeligt med solenergi – og så kan vi regne med solen cirka 5 milliarder år frem i tiden!

Du kan tage del i solfesten ved at sætte solvarme eller solceller på dit hus. Med solvarme kan du opvarme dit forbrugsvand og få varme i dine radiatorer fra april til oktober. Med solceller kan du lave din egen strøm og på den måde gøre dig uafhængig af de stigende elpriser. Godt for klimaet – godt for dig.

Vi er dog helt med på, at solcelleuniverset kan virke som en uoverskuelig jungle med regler, rabatordninger og halvfærdige love, men vi tilbyder al rådgivning om vedvarende energi til dig gratis og uvildigt via EnergiTjenesten. Det er bare at gribe knoglen. Og vidste du, at Merkur Bank tilbyder særlige klimalån til blot 5% ÅOP? Med både viden, midler og motivation burde der ikke være langt til handling. Alt sammen fremragende. Men vi mangler stadig at få lavet nogle fornuftige regler, der gør det muligt at gå sammen i laug og være mange sammen om et stort solcelleanlæg. Det må politikerne godt se at få sat gang i, men vi kan ikke råbe dem op uden dig. Involvér dig her!  WALK THE TALK

         

 

 BLIV MEDLEM

 

EnergiTjenesten

 

Klimalån til 5%

 

Klimakonto

Scroll to Top