vindmoller jatak
vindmoller jatak

Vindmøller

 vindmoller jatak

THE TALK:

 

THE WALK:

Vi har verdensrekorden i vind. I dag dækker strøm fra vindmøller over en tredjedel af Danmarks elforbrug. Men nu er ikke tiden til at hvile på laurbærrene for 39% er ikke nok i det store perspektiv.

Med vores Energivision skruer vi ambitionerne op: Hvis vi knapt tredobler antallet af møller i 2030, kan vinden både klare hele vores elforbrug, men også levere energi til opvarmning af huse og strøm til elbiler og eltog. Sådan kan vi få kulkraften helt ud af energiforsyningen og mindske påvirkningen af klimaet en hel del. Når vinden ikke blæser, kan vi bruge bæredygtigt biomasse (træflis, træpiller, brænde mv.), så vi på den måde altid har varme i varmeapparaterne og strøm i stikkontakterne.

Der er egentlig ikke tale om et “ hvorfor”, men snarere et “ hvorfor dog ikke”? Det er ikke kun en kamp på Christiansborg, men også en hjemme hos dig. Som medlem kan du give os flere muskler i den politiske arena, men du kan også involvere dig i vindmølleberedskabet og tage aktiv del i kampen for flere vindmøller. WALK THE TALK.

         

 

BLIV MEDLEM

 

Vindmølleberedskabet

 

 

 

Scroll to Top