UngEnerguitaren1
UngEnerguitaren1

UngEnergi Prisen

UngEnerguitaren1

2 NorthSide-billetter til årets bæredygtige hverdagshelt!

UngEnergi og NorthSide hylder hverdagsbæredygtigheden. Derfor har vi valgt at uddele UngEnergi Prisen til årets bæredygtige hverdagshelt, og efter et flot antal indsendte nomineringer faldt valget på Tobias Hedeboe fra København – stort tillykke, og tak fordi du er så sej!

Det har Tobias vundet

Præmien er to partoutbilletter til NorthSide 2015 – doneret af NorthSide, fordi de også støtter hverdagsbæredygtigheden!

Om unge, bæredygtighed og hverdagshelte

Den generation der er ung i dag, er også den generation der i sidste ende vil komme til at stå over for konsekvenserne af klimaforandringerne. De vil opleve temperaturstigninger, klimaflygtninge, vejrændringer, vandstigninger, og alle de andre problemer klimaforandringerne medfører.

Unge i dag bliver bebrejdet, at de ikke gør nok for at leve bæredygtigt. Alt for ofte bliver unge præsenteret som nogle, der er ligeglade med klimaforandringerne. Det tror vi ikke på i UngEnergi. I vores daglige arbejde møder vi mange unge, der gerne vil gøre en forskel for miljøet, men bare ikke ved hvad de kan gøre.

Som ung i dag kan man meget hurtigt fare vild i al den information, man bliver belæsset med. På samme tid oplever mange unge, at de i deres hverdag næsten ligefrem er grunden til miljøproblemerne. Dårlig samvittighed blandet med en mangel på information medfører en handlingslammelse, der for mange unge kommer til udtryk i en ligegyldighed over for de problemer, de står overfor.

I UngEnergi tror vi ikke på, at nogen unge er ligeglade med klimaforandringerne. Alle mennesker er et eller andet sted påvirket af klimaforandringerne. Vi hjælper de unge med at starte ved første skridt, i stedet for at klandre dem for endnu ikke at have gået en kilometer. Hvis vi kan hjælpe en hel generation med at begynde på at blive grønne, vil det medføre at de tager mere bæredygtige valg senere i deres liv.

Om UngEnergi Prisen

Prisen hedder ”UngEnergi Prisen” og den går til årets bæredygtige hverdagshelt. Med prisuddelingen vil vi sætte fokus på, hvad de unge gør rigtigt i stedet for, hvad de gør forkert. Dermed vil prisen både fungere som en anerkendelse og ansporing af unge. Den vil også udgøre basis for en vidensudveksling blandt unge, så de får et bedre billede af, hvor man som ung kan sætte ind, hvis man gerne vil gøre en forskel i ens egen hverdag.

Præmien, som følger med prisen, er to partoutbilletter til NorthSide 2015, fordi NorthSide som en festival, der går meget op i bæredygtighed, ønsker at støtte op om dette formål.

Om UngEnergi

UngEnergi er VedvarendeEnergis ungdomsafdeling. Vi er et netværk af unge, der arbejder for at give andre unge konkrete råd til, hvordan de kan blive mere bæredygtige – og dermed bidrage til den grønne omstilling. Vi vil vise de danske unge, at de kan gøre en konkret forskel, gennem ændringer i eget liv eller gennem konkrete tiltag. Os, som er unge i dag, er også den generation, der kommer til at stå overfor konsekvenserne af over 100 års forurening.

Du må meget gerne være med. Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre. Du kan være med gennem et ungdomsmedlemskab eller som aktiv frivillig i en af vores lokalafdelinger.

UngEnergi laver aktiviteter nationalt og lokalt. Vi er med på festivaler, folkemødet og til andre landsdækkende begivenheder. UngEnergi har lokalafdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding, hvor unge mødes til månedsmøder og laver bæredygtig indsats, der hvor de bor.

UngEnergi vil gerne løse klimaforandringerne. Og vi vil gerne have dig med. Så hvis du har lyst til at være med i arbejdet for at stoppe klimaforandringerne, skal du skrive en mail til frivillig@ve.dk, og så har vi dig i gang med at lave bæredygtighed inden længe.

Vi har brug for medlemmer for at redde verden. Medlemmer giver os styrke til at arbejde på flere områder, end vi gør i forvejen. Et ungdomsmedlemsskab koster 100 kr. om året, og er en stor hjælp til vores arbejde.

read on arrow Har du lyst til at være medlem, kan du se mere her.

fb pris

Scroll to Top