MADE Festival med Nikolaj Sonne
MADE Festival med Nikolaj Sonne

MADE Festival 2014

MADE Festival med Nikolaj Sonne

Maker festival og DIY

Roskilde har lavet en ny makerfestival ved navn MADE. Den foregik fra d. 25. – 30. august, og satte fokus på Do It Yourself (DIY) kulturen. UngEnergi var selvfølgelig med!

MADE festival er Roskilde Festivals nyeste tiltag: En DIY festival med fokus på workshops, talks, innovation, samskabelse og musik. Gæsterne kan deltage i forskellige DIY workshops såsom 3D print, pirat radio, vandraketter, customized joysticks – og selvfølgelig UngEnergis solcelle-mobiloplader workshop.

UngEnergi på MADE Festival

På MADE festival viste UngEnergi gæsterne at 100% vedvarende energi i Danmark er nødvendigt for at bremse klimaforandringerne, og vi satte fokus på solenergi som en del af omstillingen til en bæredygtig energiforsyning.

UngEnergi medbragte sit eget stand-alone system med solceller, der leverede bæredygtig strøm til området. Derudover kørte UngEnergi tre workshops: Grød-hack workshop med solopvarmet vand til de morgenfriske, en solfanger workshop til de tekniske, og endelig en solcelle-mobiloplader workshop til alle de som gerne ville have bæredygtigt strøm med på farten.

blue arrowSe en video fra festivalen, hvor blandt andet vores solcelle-mobilopladere er repræsenteret.

 

Det hele foregik på Musicon i Roskilde. Vi glæder os allerede til næste år!


 

Scroll to Top