blue arrow
blue arrow

Praktik i VedvarendeEnergi

Der er mange måder at være frivillig på

Sedsel Lange er 25 år, læser journalistik og internationale studier på RUC. I forbindelse med en opgave på studiet søgte hun hos VedvarendeEnergis internationale afdeling om at komme i praktik.

VedvarendeEnergi arbejder med mange former for frivillighed. Mest kendt er vores ungdomsafdeling, UngEnergi, der er aktiv til mange forskellige arrangementer. De frivillige i UngEnergi tager selv initiativ til de fede projekter, og ung-til-ung metoden er altid i centrum.

Praktikant i Kenya

VedvarendeEnergis internationale afdeling tager også imod praktikansøgninger, og vi fik blandt andet en ansøgning fra Sedsel. Sedsel fik til opgave at interviewe unge i Kibera, Kenya. Kibera er verdens største slumområde præget af vold og fattigdom. Vi udstyrede Sedsel med en båndoptager og gav hende ikke bare opgaven at interviewe de unge kenyanere, men også at optage sine egne oplevelser og tanker.

Vil du høre mere om et praktikophold på en af vores internationale projekter, så fortæller Erik Junge Madsen, projektkoordinator i Kenya, her om hvilken type praktikant der passer til jobbet i et internationalt miljø:

 

 

 

 

Scroll to Top