Miljøorganisation søger event-ansvarlig

UngEnergi Roskilde mangler en eventansvarlig, som har ansvaret for at holde overblikket over lokalafdelingernes arrangementer og hvordan du kan de frivillige med deres projekter.

Som UngEnergi Roskilde eventansvarlig skal du holde et overblik over, hvilke aktiviteter de frivillige har gang i, og om de mangler hjælp til at komme videre i deres planlægningsproces.

Desuden skal du melde tilbage til styregruppens introansvarlige, som har ansvar for at give nye frivillige en ansvarlig, sikker og tryg start i lokalafdelingen med dertilhørende arbejdsopgaver-/projekter, hvilke projekter, som nye frivillige kan melde sig ind på, og hvordan de kan bidrage.

Du kommer til at indgå i et samarbejde med det øvrige af UngEnergi Roskildes styregruppe med 3-4 andre styregruppemedlemmer, som, ligesom dig, kommer til at have et isoleret ansvarsområde i forb. med det arbejde, der ligger i at drive en organisations lokalafdeling.

Det forventer vi af dig

Du har erfaring med projektarbejde og har redskaber til arbejdet med samme, som du kan anvende i praksis og i forskellige slags projekter.

Du sætter gns. 3-5 timer af ugentligt til arbejdet.

Du har udkig efter eksterne arrangementer, hvor UngEnergi Roskilde kunne have en interesse i at lave et event.

Du er lokalafdelingens kontakt med landsbestyrelsen og sekretariatet i Aarhus, hvis informationer du melder tilbage til det øvrige af styregruppen og i et relevant omfang det øvrige af lokalafdelingen.

Du holder udkig efter eksterne aktører og interessenter, som du og styregruppen mener kunne bidrage til UngEnergi Roskildes udvikling.

Du samarbejder med det øvrige af lokalafdelingens styregruppe om at lede lokalafdelingen og dens frivillige samt lægge mål, visioner og retning for UngEnergi Roskilde.

Det kan vi tilbyde

  • Kompetencer indenfor projektledelse- og udvikling.
  • Erfaring med at opsøge og tage kontakt til eksterne interessenter såsom andre frivilligforeninger- og organisationer, diverse magistrater, uddannelsesinstitutioner m.fl.
  • Viden indenfor klimaforandringer.
  • Erfaring med at planlægge, forberede, afvikle og evaluere events.
  • Et styrket CV.
  • Et større netværk.
  • At blive en del af Danmarks stærkeste, grønneste fællesskab!

UngEnergi er en miljøorganisation for unge mennesker, som har til formål at oplyse, engagere, involvere og inspirere unge til bæredygtig adfærd og til at arbejde aktivt for et bæredygtigt samfund baseret på 100 % vedvarende energi, hvor det folkelige engagement og initiativ tilgodeses og de demokratiske principper fremmes.

Vi er udsprunget af miljøorganisationen VedvarendeEnergi som en ungdomsafdeling-/organisation. Vi er tilstedeværende i Aalborg, Aarhus, Odense, Roskilde og København, og vi laver aktiviteter hele landet af meget divers karakter.

Læs hele opslaget på frivilligjob.dk, og send din ansøgning i dag. 🙂

Scroll to Top