PRAKTIK: Vil du være med til at formidle bæredygtige nyheder?

Vi søger ny studiepraktikant, der skal arbejde med kommunikation, både internt og eksternt. Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være inden for tekstskrivning, fx nyhedsbreve, tekster til web, opslag på sociale medier, artikler til vores magasin RÅSTOF etc.

Studiepraktikant til formidling af bæredygtige nyheder

Klima- og miljøorganisationen VedvarendeEnergi søger en studiepraktikant 1. januar eller 1. februar 2018, der skal arbejde med organisationens interne og eksterne kommunikation. Din studiemæssige baggrund kan være fx kommunikation, medievidenskab, informationsvidenskab, journalistik eller lignende. Det er en fordel, hvis du har talent for at skrive tekster og erfaring med at bruge sociale medier.

Arbejdstiden er 30 timer pr. uge. Vi gør opmærksom på, at vi søger en studerende, der er på udkig efter et praktikophold. Jobbet er derfor ulønnet.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være inden for tekstskrivning, fx nyhedsbreve, tekster til web, opslag på sociale medier, skriveopgaver til vores magasin Råstof, tekster i forbindelse med medlemskontakt etc.
Derudover kommer du til at deltage i strategimøder, forberede arrangementer, researche på klima- og miljøpolitik. Det foregår i tæt samarbejde med organisationens kommunikationsmedarbejdere.

Det får du

Som praktikant hos os får du ansvar og mulighed for at få dine kompetencer i spil og ideer ført ud i livet. Du bliver en del af et team på sekretariatet, og sammen arbejder vi for at skabe den bedste platform for at folk kan engagere sig i den grønne omstilling.

Om VedvarendeEnergi

VedvarendeEnergi er en klima- og miljøorganisation, der arbejder for at bremse klimaforandringerne. Vi mener, at alle kan gøre en konkret forskel for en bæredygtig verden. Der skal handles nu – i vores egen hverdag og på politisk plan.

VedvarendeEnergi har sekretariat i det indre Aarhus.

Send din ansøgning til vores sekretariatsleder, Bjarke Rambøll på br@ve.dk. Du kan også kontakte os, såfremt du har spørgsmål til stillingen på tlf.: 36 98 61 19 / 20 27 03 44.

Scroll to Top