Sæt kryds i kalender ved 2. maj: Mød spidskandidater til EU-valget

Mød spidskandidater til EU-valget
– Og bliv klogere på, hvordan EU kan tackle klimaudfordringerne.

VedvarendeEnergi og INFORSE Europe inviterer til debatarrangement den 2. maj 2019 med Margrete Auken (F), Jeppe Kofod (A), Morten Løkkegaard (V), Nikolaj Villumsen (Ø) og Pernille Weiss (C). Spidskandidaterne til Europa-Parlamentet skal svare på, hvad de mener EU skal gøre for at tackle klimaudfordringerne. Der er specielt fokus på emnerne transport og bæredygtigt forbrug, da det er på de områder, vi udleder allermest CO2.

Du vil få mulighed for at debattere med centrale politikere, der alle har klima som mærkesag i den kommende valgkamp, og du vil få viden om, hvad andre danskere mener skal på klimadagsordenen i både et nationalt og et EU-perspektiv.

Den 26. maj 2019 er selve valget til Europa-Parlamentet. Som optakt har klimaorganisationen VedvarendeEnergi og INFORSE Europe med tilskud fra Europa-Nævnet afholdt otte samskabelsesworkshops i alle landets regioner, hvor vi har lyttet til, hvad danskere vil have på klimadagsordnen anno 2019. De ønsker bliver videregivet til de fire spidskandidater.

Dokk1 Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C – på Rampen. Torsdag den 2. maj. Kl. 19-21.

Vi åbner dørene kl. 18.30, hvor der serveres kaffe, the og vand.

Arrangør: Klimaorganisationen VedvarendeEnergi og INFORSE Europe.

Arrangementet er støttet af Europa-Nævnet.

Scroll to Top