Solceller ude af syne

Debatten om solceller i det danske landskab er ophedet og højaktuel. Ansøgningerne om nye anlæg mødes af mere eller mindre gode argumenter; Hvorfor skal de ligge lige her i vores kommune? Hvorfor lægges de ikke på tagene? Vi har jo Energiøerne, så hvorfor får vi ikke bare energien derfra ? Jo argumenterne står i kø for at det ikke lige skal være i vores udsyn at anlæggene skal placeres. Læs debatindlæg om hvorfor vi ikke bare skal afvise vedvarende energi i vores næreområder af Jens Larsen, Civilingeniør, Formand for Vedvarende Energi København, og Søren Hermansen, Samsø Energiakademi her

2 kommentarer til “Solceller ude af syne”

  1. Der skulle være en tiltagene til at når der skulle bygges skal taget laves af solceller ligeså ved renovering skulle der være et krav om at det nye tag skulle være solceller. Hvad der kunne laves af facade solceller ved jeg dog meget lidt om, vil dog tro at udvikle er så langt at der kan laves en masse forskellige løsninger både med farver og mønster så vi kan få lidt livsglæde ved at kigge på det.

  2. Hvad med solceller til vejene, er det noget nogen danske virksomheder har kigget nærmere på? Det ville være genialt, jeg mener et amerikansk eller canadisk firma tilbyder det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top